Telecí polévka s masovými knedlíčky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 647 kJ / 872 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,68 g |
Tuky | 53,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 529 mg |
Sodík | 649 mg |
Sůl | 1,56 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Polévka jde samozřejmě uvařit i v normálním či v tlakovém hrnci.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 7. 2014 23:35
tejaja: Ďakujem. ![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
Ale nie u nás ![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
![:-( :-(](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/17.png)
![;-( ;-(](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/22.png)
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
![:-( :-(](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/17.png)
![;-( ;-(](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/22.png)
![:-// :-//](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/8.png)
15. 7. 2014 07:40
Hrašuľka.Hráštek:
teľa = mladá kravička alebo býček, mláďa tura domáceho
, teľacie mäso dostať bežne v obchode.
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
14. 7. 2014 22:40
Prosím, prosím, čo je to TEĽACIE mäsko ![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
14. 7. 2014 09:11
babulka62: Rozkverlat vejce s krupičkou pak přidat ostatní zamíchat do řidší kašičky a nechat hoďku ustát, krupička nasákne vejce, hmota zhoustne, nemíchat, vykrajovat lžičkou knedlíčky-nočky a dávat do vroucí polévky pomalu povařit, určitě se nerozpadnou, takto dělám všechny nočky s krupicí
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
14. 7. 2014 09:09
babulka62: nerozpadají, vidíš na fotce. Je ale potřeba je přiměřeně zahustit, v dlani pevně utáhnout a opravdu jen mírným varem provařit, jde tam o uvaření toho syrového vejce, ne masa. A klidně ještě menší knedlíčky za syrova, docela dost nabyly ![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
14. 7. 2014 08:50
prosím prosím, ty knedlíčky se nerozpadají? mám špatné zkušenosti, už jsem je dělala z vařeného masa a vždycky se mi rozpadaly????
13. 7. 2014 21:07
Jani, je moc dobrá, lehká. ![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
13. 7. 2014 15:58
Tak já už dlouho nejedla nic z telecího masa, natož polívku. Prima!!
+..
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Piškotové dortíčky s rybízem
Přidáno před 5 hodinami
Guláš na slanině s francouzskou hořčicí
Přidáno před 8 hodinami
Škvarky z hokkaidó dýně
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí křupavé česnekové nudličky
Přidáno před 13 hodinami
Zelné placičky se sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Barevný piškot bez mouky
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahůdkový dortík
mikymajky uvařila před 30 minutami
Vepřové kostky na houbách
vakl1 uvařila před 1 hodinou
Vepřové plátky v cikánské omáčce
Moanka uvařila před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
marketa.stockova@centrum.cz uvařila před 2 hodinami
Cuketa s rajčátky, mrkví a parmezánem
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Šátečkové koláčky s tvarohem a meruňkami
Mizera uvařila před 3 hodinami
Domácí knedlík od maminky
Miroslava50 uvařila před 3 hodinami
Krtkův dort na plechu
gumajzka uvařila před 5 hodinami
Salát z řapíkatého celeru
Ivcatkoo uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: telecí polévka teleci polévka recept polevka s masovými knedlicky teleci polívka knedlíčky do polévky telecí hrudí na polévku tncz nova levné recepty ládi hrušky všechny polévka telecí hrudí telecí knedlíčky tekeci knedlicky jak dlouho se dela polivka v pomalem hrnci polévka z telecího polévka z telecí zavářka do polévky z telecího krku telecí polívky pomaly hrnec polevka telecí knedlíčky zavářka pomalý hrnec knedlíčky z telecího masa knedlicky do polevky z krupicky recepty-telecí hrudí s knedlíkem
Suroviny: hruď telecí, směs zeleninová, pepř, koření nové koření, tymián, bobkový list, koriandr, maso, vejce, petrželka, libeček, cibulka jarní, sůl, pepř, krupice pohanková
Telecí polévka s masovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9mK
8 názorů