Kančí na pomerančích a skořici
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 299 kJ / 1 744 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,20 g |
Tuky | 95,65 g |
Vláknina | 19,93 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 786 mg |
Sůl | 1,95 g |
Sacharidy | 54,22 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud nemáme pomalý hrnec, dusíme v obyčejném kastrolu za občasného podlití doměkka.
Také můžeme použít papiňák ve kterém bude maso měkké cca do 50 minut.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 4. 2022 14:47
MajaVasatova: Za komentář a důvěru v recept velice děkujiKdyž se to se skořicí nepřežene,tak je také chuťově dobrá vepřová krkovice(plátky) i kuřecí maso(vykostěné stehno)
20. 4. 2022 15:33
Manžel je myslivec, a i když to není moc velký lovec a raději zvířátka chová, tak občas vyfasujeme kousek divočiny, které mi leží v mrazáku a já nevím co s ním a zvěřinu moc nemusím a ani neumím. Moc děkuji za inspiraci a i když jsem z receptu se školicí měla trochu obavu, bylo to velmi milé chuťové překvapení a určitě se k němu ráda zase vrátím.
7. 3. 2016 20:28
hanes24:DěkujiJiříku,kančí občas mají v Albertu,ale klidně můžeš použít hovězí i vepřové maso
4. 3. 2016 18:02
hanes24:Na Karlovarsku se rozmnožily a když je v rodině lesák tak je i kančí
4. 3. 2016 13:48
Dobrota veliká, horší, kde sehnat kančí? Tak pouze můžeme zazpívat: pošlete Ančí pro kančí, ať třeba dotančí....
21. 2. 2016 19:33
Masula:Mášo moc jsi mě potěšilaDěkuji za důvěru v recept a za vyzkoušení.Také děkuji za přidané foto které máš moc hezké
Vím,jak se špatně fotí,když je venku pochmourné počasí
Vím,jak se špatně fotí,když je venku pochmourné počasí
20. 2. 2016 13:57
Dnes jsem uvařila a přidala fotku ,ale nemám ji moc povedenou ,foťák mi vzal moc barvy ,ale všem doma chutnalo
19. 2. 2016 21:39
Nádherná fotka, bohužel rypouška nemaje.
19. 2. 2016 19:55
mika59:Miladko,kančí jsme dostali,jinak hovězí kližka by také nemusela být špatná
Masula:Snad bude chutnat
Simona Skolakova:Simuš
Za komentáře i hodnocení všem děkuji
Masula:Snad bude chutnat
Simona Skolakova:Simuš
Za komentáře i hodnocení všem děkuji
18. 2. 2016 19:57
18. 2. 2016 12:25
Drahuško krásný recept, ale kde vzít to kančí? Zkusím z jiného masa.
17. 2. 2016 22:17
Anna Kocikova:tak to ti moc přeji,já už bych frajera nedala za nic
Máš pravdu,říkala jsem si ty papiňáková královna,ale je fakt,že budeš spokojená,nandám do něj suroviny a nechám ať se předvede a hlavně nemusím se bát,že se jídlo připálí,nemusím hlídat a to mi též vyhovuje!!!!A super vaří přes noc,akorát mi někdy tou vůní vývaru až vzbudí,ale odpouštím mu
Máš pravdu,říkala jsem si ty papiňáková královna,ale je fakt,že budeš spokojená,nandám do něj suroviny a nechám ať se předvede a hlavně nemusím se bát,že se jídlo připálí,nemusím hlídat a to mi též vyhovuje!!!!A super vaří přes noc,akorát mi někdy tou vůní vývaru až vzbudí,ale odpouštím mu
17. 2. 2016 22:16
Kančí mám v mrazáku tak určitě se bude tento recept hodit
17. 2. 2016 20:59
Díky všem
Simona Skolakova:Simuško,už je to tak,také mám frajera(to se divíš u takového papiňákového maniaka jako jsem já viď)
Dostala jsem ho před 14 dny od TopreceptůVšechny věci,které byly na výběr doma mám,poukázky bych nevyužila a tak jsem si vybrala pomaláč.Bývám často po doktorech a tak aspoň nebudu muset den předem nic vařit
Simona Skolakova:Simuško,už je to tak,také mám frajera(to se divíš u takového papiňákového maniaka jako jsem já viď)
Dostala jsem ho před 14 dny od TopreceptůVšechny věci,které byly na výběr doma mám,poukázky bych nevyužila a tak jsem si vybrala pomaláč.Bývám často po doktorech a tak aspoň nebudu muset den předem nic vařit
17. 2. 2016 20:42
Pěkný receptík na kanceAničko ty máš také frajera??+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krůtí kostky v citronové marinádě s žampióny
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninová polévka s nudlemi ve vepřovém vývaru
Přidáno před 13 hodinami
Plněné papriky na rajčatech a passatě pečené v pečence
Přidáno před 23 hodinami
Polévka BORŠČ
Přidáno 16. 6. 2024 14:50
Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou
Přidáno 16. 6. 2024 14:05
Máslové dortíky s Pikao krémem
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
renali uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
f1.krejcik uvařila před 1 hodinou
Uzená polévka s kroupami
hurcik.pavel uvařila před 2 hodinami
Banánové brownies
simapohankova uvařila před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
simapohankova uvařila před 2 hodinami
Žemlovka jako od babičky
Ancavole uvařila před 4 hodinami
Hořčice z cukety
LuKrajKa uvařila před 4 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Wanilor uvařila před 7 hodinami
Brynzové halušky II
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Meruňkový koláč
kimlo uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Segedínský guláš: Maďarská dobrota je nejlepší den uleželá a důležité je přidat papriku v ten správný moment
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Bábovka s větrníkovou příchutí: Tajemství skvělé chuti je ve voňavém karamelu, při jehož přípravě se nesmí šetřit cukrem
Další recepty
Tématické fráze: kanec na pomerančích mleté keramiky divočák na pomerancich kanci na pomerančích podle kančí recepty kanci kotleta na pomerancich divoké prase na pomerančích keramické mleté skořice kančí kližka kanec recept albert kančí kančí maso maso na pomerancich kančí ragů na pomeranči kančí guláš na na pomerančích kuře se skořicí a pomeranč játrová paštika se skřicí
Suroviny: plec kančí, olej, cibule, česnek, pomeranče, skořice mletá, bujón zeleninový, pepř mletý, šťáva pomerančová, sůl
Kančí na pomerančích a skořici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nkrp
17 názorů