Postup přípravy
Krok 1: Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, pak přidáme na plátky maso osolené a opepřené a zprudka opečeme.
Krok 2: Stáhneme oheň a pomalu dusíme, podle potřeby podléváme buď vodou nebo rozvařeným masoxem.
Krok 3: Asi v polovině přidáme koření na zvěřinu nebo divočinu.
Krok 4: Když je maso měkké, necháme šťávu trochu vydusit.
Krok 5: Uvařené brambory opečeme a podáváme ozdobené pažitkou, kdo má rád může podávat s rýží.
Zveřejněno 19. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí maso s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qkzl
Moje poznámka
Kančí maso s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qkzl
Nejnovější recepty
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 10 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 12 minutami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 3 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 3 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 4 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 4 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 5 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 7 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 8 hodinami
Královské žampiony
Lenka1980 před 8 hodinami
Tématické fráze:
recepty z kančího masa,
nalozeni kanciho masa,
uprava kančího masa,
příprava kančího masa,
kančí výpečky,
kančí recepty,
kanci maso cena,
cena kanciho masa,
recept z kančího masa,
jak upravit kance,
kančí maso-recepty,
kančí výpečky recept,
jak upravit kančí,
co z kančího masa,
recepty s kanciho masa,
recept na kance,
kančí kýta recepty,
kančí kýta recept,
kančímaso,
kančí plecko
Suroviny:
maso kančí,
koření divočina,
cibulka,
pepř,
sůl,
pažitka,
brambory,
olej,
masox
Komentáře (7)
Jana Remkova: