Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí guláš

Ačkoliv nás zvěřinové hody vždy přitáhnou někam do myslivny, když seženete dobré maso, můžete vyzkoušet zvěřinu i doma, například guláš z divočáka, respektive kančí guláš. Chuťově výrazný pokrm skvěle doplní houskové knedlíky.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min

80 min (80 min příprava)

7. 8. 2010 13:03

Suroviny

Porce: 6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 633 kJ / 2 063 kcal
Bílkoviny230,30 g
Tuky101,78 g
Vláknina20,72 g
Cholesterol 520 mg
Sodík 2,07 g
Sůl5,10 g
Sacharidy36,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

JiRtiMCZ

2. 11. 2021 09:20

Jitko omlouvám se Vám, ale rajčata? V receptu není klasické "divoké" koření, které vyzdvihne onu chuť tohoto vynikajícího masa. Na guláš bych použil spíše plecko (kýta je vynikající na pečení). Navíc ten obrázek - to vypadá, že už to někdo měl. Ne, já bych si toto určitě nedal.

Renica

13. 3. 2021 21:50

Marcela: Tak jak to po více než 8 letech vidíte? Prý hned napíšeme ???? Za mě teda nic moc recept, kyselost z celé konzervy drcených rajčat mi v divočině vůbec nesedí a chybí mi tu špek nebo slanina. Že tu není blbej jalovec je jediné plus...

Ladislava Matějů

25. 3. 2016 12:59

Dělala jsem z kančího selátka(19 kg čistého masa)a je výtečný.Přidala jsem feferonky a samozřejmě papriku,protože bez ní si guláš nedovedu přestavit. Za mě :yes:

deina.c

10. 7. 2014 20:33

Vynikající! Paprika být opravdu nemusí a příště zkusím naložit předem do octa. Díky za recept yes:

Martas

9. 2. 2014 12:30

Díky za inspiraci...
Gulášek jsem uvařila, je výborný. Příloha u nás podle libosti :
houskový knedlík a bramboráček. Vřele doporučuji.:yes:

Gabriellla

4. 2. 2014 19:13

Uvařeno, snědeno ... úžasný:-p

Slávek

13. 1. 2014 18:04

Tak jsme se do toho taky dali, už mi tečou sliny po bradě a jsem zvědavý jak to dopadne dám vědět:-*

Veronika.Hrozna

2. 12. 2013 19:21

Danča:Záleží od toho z jak starého kusu to maso je. Mladé maso není potřeba marinovat. Natáhne do sebe chutě z koření při přípravě.
Maso ze staršího kusu "prasnice" nebo kanec dukladně očistit od tuku a blan. Podle zpusobu použití /pečení,minutky atd./ je nejjednodušší zpusob prošpikovat dobrou voňavou slaninou, posypat kořením,které je vždy napsáno u receptu mírně osolit a namazat slunečnicovým olejem.Pozor se solením,když dáte moc soli z masíčka vyteče šťáva.
Mně se osvědčilo i máslo rozpuštěné ve trošce oleje , na minutky.Takto upravené maso dát do misky přikrýt folií a nechat marinovat 12 až 24.hodin. Před přípravou dosolit a ihned péct a nebo vařit!

Presi

2. 12. 2013 14:56

Kečup ke kančímu? No neblázněte!

Radek

10. 11. 2013 13:17

tak jsem to zkusil a je to mňamka ... tedy přidal jsem tam pár feferonek ale jinak paráda :yes::-K

kiiki

15. 10. 2013 21:32

Vařili jsme, sice jsme přidali ještě papriku ale mňam:yes:

jajina

24. 5. 2013 16:57

Právě jsem dovařila, je supeeer:-p díky za recept ;-):yes:

honza

23. 12. 2012 01:29

Danča:Dobrý je to maso nakrájet na kostky zalít ho asi 2 lžícema octa, oleje a na půlměsíčky nakrájet a promíchat s cibulkou, přidávám pak ještě trochu koření zvěřina ale pozor obsahuje jalovec a ten je hodně aromatický. Nechám to pak klidně dva dny odležet. pak stejným způsobem jak je psáno děám guláš, ocet se vypaří a zvěřina není tak cítit divočinou

Marcela

5. 12. 2012 17:59

:-p už jdem na to snad bude dobrej napíšem:-D

Jarmila

14. 7. 2012 16:00

A co paprika????:-/

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pravý guláš z divočáka guláš z divočáka pohlreich nejlepší kančí guláš kančí recepty guláš z kančího masa guláš z kančí kýty výborný kančí guláš kančí kýta guláš zvěřinový guláš pohlreich kančí guláš z kýty kanci kančí maso recepty kančí kýta recepty dančí guláš pohlreich nejlepší kančí guláše jak naložit kančí maso guláš z divočáka jak nalozit kanci maso na gulas guláš z dančí kýty dle polreicha kancí maso

Suroviny: kýta kančí, cibule, slanina uzená, sůl, pepř, koření na zvěřinu, voda, chléb, sádlo, víno červené, česnek

TopRecepty.cz

Kančí guláš

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2751