Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí guláš

Ačkoliv nás zvěřinové hody vždy přitáhnou někam do myslivny, když seženete dobré maso, můžete vyzkoušet zvěřinu i doma, například guláš z divočáka, respektive kančí guláš. Chuťově výrazný pokrm skvěle doplní houskové knedlíky.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

7. 8. 2010 14:03

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota8 453 kJ / 2 020 kcal
Bílkoviny228,62 g
Tuky101,67 g
Vláknina7,28 g
Cholesterol520 mg
Sodík2 065 mg
Sůl5,10 g
Sacharidy28,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zkoušela jsem přidat ještě 2 lžíce kečupu, trochu majoránky a malou sklenku piva. Je to také velmi dobré. Podávám obvykle s těstovinami nebo s chlebem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Renica

13. 3. 2021 22:50

Marcela: Tak jak to po více než 8 letech vidíte? Prý hned napíšeme ???? Za mě teda nic moc recept, kyselost z celé konzervy drcených rajčat mi v divočině vůbec nesedí a chybí mi tu špek nebo slanina. Že tu není blbej jalovec je jediné plus...

Ladislava Matějů

25. 3. 2016 13:59

Dělala jsem z kančího selátka(19 kg čistého masa)a je výtečný.Přidala jsem feferonky a samozřejmě papriku,protože bez ní si guláš nedovedu přestavit. Za mě :yes:

deina.c

10. 7. 2014 21:33

Vynikající! Paprika být opravdu nemusí a příště zkusím naložit předem do octa. Díky za recept yes:

Martas

9. 2. 2014 13:30

Díky za inspiraci...
Gulášek jsem uvařila, je výborný. Příloha u nás podle libosti :
houskový knedlík a bramboráček. Vřele doporučuji.:yes:

Gabriellla

4. 2. 2014 20:13

Uvařeno, snědeno ... úžasný:-p

Slávek

13. 1. 2014 19:04

Tak jsme se do toho taky dali, už mi tečou sliny po bradě a jsem zvědavý jak to dopadne dám vědět:-*

Veronika.Hrozna

2. 12. 2013 20:21

Danča:Záleží od toho z jak starého kusu to maso je. Mladé maso není potřeba marinovat. Natáhne do sebe chutě z koření při přípravě.
Maso ze staršího kusu "prasnice" nebo kanec dukladně očistit od tuku a blan. Podle zpusobu použití /pečení,minutky atd./ je nejjednodušší zpusob prošpikovat dobrou voňavou slaninou, posypat kořením,které je vždy napsáno u receptu mírně osolit a namazat slunečnicovým olejem.Pozor se solením,když dáte moc soli z masíčka vyteče šťáva.
Mně se osvědčilo i máslo rozpuštěné ve trošce oleje , na minutky.Takto upravené maso dát do misky přikrýt folií a nechat marinovat 12 až 24.hodin. Před přípravou dosolit a ihned péct a nebo vařit!

Presi

2. 12. 2013 15:56

Kečup ke kančímu? No neblázněte!

Radek

10. 11. 2013 14:17

tak jsem to zkusil a je to mňamka ... tedy přidal jsem tam pár feferonek ale jinak paráda :yes::-K

kiiki

15. 10. 2013 22:32

Vařili jsme, sice jsme přidali ještě papriku ale mňam:yes:

jajina

24. 5. 2013 17:57

Právě jsem dovařila, je supeeer:-p díky za recept ;-):yes:

honza

23. 12. 2012 02:29

Danča:Dobrý je to maso nakrájet na kostky zalít ho asi 2 lžícema octa, oleje a na půlměsíčky nakrájet a promíchat s cibulkou, přidávám pak ještě trochu koření zvěřina ale pozor obsahuje jalovec a ten je hodně aromatický. Nechám to pak klidně dva dny odležet. pak stejným způsobem jak je psáno děám guláš, ocet se vypaří a zvěřina není tak cítit divočinou

Marcela

5. 12. 2012 18:59

:-p už jdem na to snad bude dobrej napíšem:-D

Jarmila

14. 7. 2012 17:00

A co paprika????:-/

mmmmm

19. 2. 2012 13:30

:yes:fakt dobrůtka vyskoušela jsem :-K Jity diky

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: pravý guláš z divočáka guláš z divočáka pohlreich nejlepší kančí guláš kančí recepty guláš z kančího masa guláš z kančí kýty výborný kančí guláš kančí kýta guláš zvěřinový guláš pohlreich kančí guláš z kýty kanci kančí maso recepty kančí kýta recepty dančí guláš pohlreich nejlepší kančí guláše jak naložit kančí maso guláš z divočáka jak nalozit kanci maso na gulas guláš z dančí kýty dle polreicha kancí maso

Suroviny: kýta kančí, cibule, slanina, sůl, pepř, voda, chléb, sádlo, víno červené, česnek

TopRecepty.cz

Kančí guláš

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2751