Petardův dezert
Suroviny pro 24
24
Nutriční hodnoty
Energie | 24 499 kJ / 5 856 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,68 g |
Tuky | 340,91 g |
Vláknina | 22,38 g |
Cholesterol | 1,97 g |
Sodík | 887 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 572,97 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 4. 2020 19:44
"Ve šlehači rozšleháme máslo s rumem..."
No, ale spojuje se to blbě, že
Běžně se máslo šlehá s cukrem (ubraným z moučné kaše), rum se smísí s moučnou kaší (zde nazvané mléčný krém) a toto se spojí s vyšlehaným máslem
No, ale spojuje se to blbě, že
Běžně se máslo šlehá s cukrem (ubraným z moučné kaše), rum se smísí s moučnou kaší (zde nazvané mléčný krém) a toto se spojí s vyšlehaným máslem
17. 4. 2020 15:01
Dělám tenhle dezert 11 let a vždy je to naprostá pecka top recepty.cz
3. 3. 2012 07:56
A nejlepší je když na dezert na šlehačku nakrájíte čerstvé voňavé jahody to je pak naprostá bomba!h
27. 2. 2011 09:27
Gábinko vypadá to moc dobře
27. 2. 2011 08:58
+4vypadá to hezoučky...
27. 2. 2011 01:03
+3
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makový koláč s jablky II
Přidáno před 5 hodinami
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno před 6 hodinami
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno před 9 hodinami
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno před 18 hodinami
Polévka z ledového salátu
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Právě bylo uvařeno:
Cuketový fofr perník s ovocem
Mistrova uvařil před 2 hodinami
Kuře à la kachna na zelí
zutro uvařila před 3 hodinami
Hovězí plátek s hořčicovou omáčkou
BANIK9 uvařila před 5 hodinami
Rajská omáčka
romanadasa uvařila před 5 hodinami
Buřtguláš samotáře Rermora
Elivet uvařil před 6 hodinami
BeBe řez s kávovým krémem
Misinka91 uvařila před 6 hodinami
Špekáčky na kyselém zelí a pivu (bez kečupu)
Jitka J. uvařila před 6 hodinami
Moravský vrabec
Arasidka uvařila před 7 hodinami
Bezinkový sirup
Arasidka uvařila před 7 hodinami
Domácí kmínový chleba
machyrk uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
VIDEO: Eliška testuje pražské kebabárny. Sázkou na jistotu je shawarma na Žižkově jen za 160 Kč
Vyhlášená bůčková pomazánka podle Kláry: Voní paprikou, česnekem a cibulí a z food festivalů mizí jako první
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: petardův dort dezert z bílků dezerty na plech dezert na plech nejlepší dezert dezert ze šlehačky šlehačkový dezert petardovy rezy šlehačkové dezerty dezert na plechu dezert ze žloutků dezerty z bilku dezerty ze slehacky petardova buchta petardovi rezy nejlepší dezerty dezert šlehačka dezerty na plechu nejlepší deserty petardův desert
Suroviny: žloutek, cukr moučkový, olej, mouka polohrubá, kakao, kypřící prášek, bílek, mléko, cukr krystal, mouka hladká, máslo, rum, šlehačka v prášku, kakao, čokoláda
Petardův dezert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qlv0
6 názorů