Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žloutkové řezy

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 2. 2008 13:57

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie29 487 kJ / 7 048 kcal
Bílkoviny117,27 g
Tuky296,63 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol 2,62 g
Sodík 910 mg
Sůl2,11 g
Sacharidy970,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MarcelaPa

17. 9. 2017 10:50

Hanče: spíš vy byste měla přemýšlet, než něco zveřejníte. Raději desetkrát přečíst než jednou napsat.

casino casino

17. 9. 2017 08:36

"Žloutkové řezy"
No, od nepaměti se tento název používal pro kremšnity :-p

ivulinka ivulinka

17. 9. 2017 08:20

Hanče: a já zase nechápu váš nesmyslny komentář.

Hanče

17. 9. 2017 07:00

Žloutkové řezy: suroviny/mimo jiné/-4 vejce, náplň-5 žloutků, 5 bílků=5 celých vajec. V tomto případě nechápu název "Žloutkové řezy"! Přemýšlejte, než něco zveřejníte!!!!!!!!!!!!!!!!!!:no:

zizala zizala

1. 12. 2014 21:39

Martina: 4 žloutky jsou jen do těsta, náplň je psaná v postupu zvlášť ;-)

Martina

1. 12. 2014 20:57

Nechápu. Ze čtyř vajec v seznamu surovin použiju nějaké žloutky na těsto a pět žloutků na náplň. Matika mi nikdy nešla, ale do čtyř ještě umím.

janatka janatka

25. 5. 2013 19:51

Tento recept mám hodně dlouho napsaný ještě ve starém sešitě,kde jsem si psala recepty,když jsem začínala s pečením.Oblíbený zákusek u mého taťky(teď ,když ho peču ,tak to mám vzpomínku na něj).Je to dost kalorická bomba a náročné na vajíčka.Slepice nosí,tak si to mohu dovolit upéct.Minulý týden jsem pekla měli jsme návštěvu,plech zmizel bleskovou rychlostí.Nechávám ztuhnout jen dvě hoďky,úplně to stačí.Mažu ještě marmeládou:-)

Eliza Eliza

4. 4. 2010 18:45

Hani, ty máš tak kouzelné nádobíčko...:-) Řezy bych zkusila, ale nemůžeme ořechy, tak budu hledat dál...;-)

HankaPu HankaPu

10. 8. 2009 10:10

Žloutkové řezy musíme nechat do druhého dne ztuhnout, mě se to nepodařilo uchránit před rodinou .Řezy nám moc chutnaly, dělala jsem ještě jeden recept, ale tyhle jsou lepší:yes: +

maris maris

10. 8. 2009 10:08

Hanko řezy k nakousnutí a ta konvička / hrneček ? / vzadu přímo k sežrání ;-):-)) Je to za bodík :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: žloudkové řezy žloutkové řezy listové originál ořechový žloutkový řez jarní řezy babiččin žloutkový řez kremšnity žlotkové řezy vánoční cukroví žloutkový řez kremšnity z lístového těsta jarní žloutkový řez jarní řezy recept recept na jarní řezy zloudkove rezy recept žloutkové věnečky recept jarní řez recept vánoční cukroví žloutkové zloutkovy rez s orechy žloudkový řez žloutkovéřezy ořechové tyčinky se žloutkovou polevou

Suroviny: vejce, cukr moučkový, voda, ořechy mleté, mouka hrubá, prášek do pečiva, mléko, mouka hladká, žloutek, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, bílek, cukr krupice

TopRecepty.cz

Žloutkové řezy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lVM