Kompoty z horkovzdušné trouby
Domácí zavařování je skvělým způsobem, jak zužitkovat úrodu ze zahrádky a pochutnávat si na ní po celý rok. Pokud máte horkovzdušnou troubu, můžete vyzkoušet jednoduší a rychlejší variantu.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 4 184 kJ / 1 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 250,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Používám jednorázově víčka Omnia, nikoli šroubovací, ale pokud máte kvalitní šroubovací s nepoškozenou a nezpuchřelou gumou, klidně je možné použít i ta.
Na 36 sklenic jsem spotřebovala cca 10l nálevu, takže necelé 3dcl nálevu/1 sklenici. Pokud si tedy připravíme nejprve ovoce do sklenic, dá se celkem jednoduše vypočítat, kolik nálevu budeme potřebovat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 9. 2014 17:20
23. 7. 2014 15:00
23. 6. 2014 21:00
27. 8. 2012 20:36
25. 6. 2011 14:04
24. 6. 2011 12:30
21. 6. 2011 07:06
Díky, špagi.
20. 6. 2011 10:03
Jo vidíš a hned dám bodík
15. 8. 2010 16:28
15. 8. 2010 16:23
15. 8. 2010 16:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 9 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 10 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 14 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 7 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 8 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 8 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 10 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 10 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 10 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 10 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 10 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Zavařování v horkovzdušné troubě je jednodušší než v hrnci. Naučíme vás správný postup
Manuál zavařování: Jak vybrat nejvhodnější sklenice na marmelády i kompoty a co udělat předem s víčky, aby práce nepřišla vniveč
Další recepty
Tématické fráze: zavařování meruněk v troubě švestkový kompot v troubě zavaření v troubě jak zavařit broskve v troubě horkovzdušná trouba recepty kompot z blum blumy kompot horkovzdušná trouba zavarovani broskvi v troube zavařování blum jak zavařit blumy zavařování meruněk v horkovzdušné troubě horkovzdušny hrnec recepty kompot blumy zavařování broskví v horkovzdušné troubě zaváření meruněk v troubě zavaření blum kompoty v troubě jak zavařit meruňky v troube zavařování v horkovzdušné troubě
Suroviny: broskve, voda, cukr písek
Kompoty z horkovzdušné trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3yZM
Kompoty z horkovzdušné trouby
isindy
Hodnocení receptu je 4,8 (13×)