Broskvové roštěnky

www.toprecepty.cz Kuchař:

Hovězí maso 2 názory

Broskvové roštěnky
32
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Suroviny

6 roštěnek
3 kompotované broskve
3 hermelíny
Nyní v akci
pepř
sůl
olej
párátka
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Roštěnky rukou naklepeme, opepříme, osolíme a potřeme olejem. Dáme do chladničky na 24 hodin uležet.

  2. Pak je na oleji po obou stranách zprudka opečeme, rozložíme na pekáč, poklademe půlkami broskví a na ně párátkem připíchneme napříč rozkrojený hermelín (plísní nahoru).

  3. Dáme zapéci a nakonec zalijeme šťávou z pánve. Podáváme s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Broskvové roštěnky

  • aja.g aja.g

    Ten roztečený Hermelín je třešnička na dortu:-p

    Odpovědět

  • Michalka Michalka(neregistrovaná)

    Dobrý, ale dělala jsem to bez toho hermelínu a bylo to jesště lepší;-)

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo