Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Broskvové roštěnky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 874 kJ /
926 kcal
Bílkoviny70,00 g
Tuky70,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 3,40 g
Sůl9,00 g
Sacharidy4,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Roštěnky rukou naklepeme, opepříme, osolíme a potřeme olejem. Dáme do chladničky na 24 hodin uležet. Krok 2: Pak je na oleji po obou stranách zprudka opečeme, rozložíme na pekáč, poklademe půlkami broskví a na ně párátkem připíchneme napříč rozkrojený hermelín (plísní nahoru). Krok 3: Dáme zapéci a nakonec zalijeme šťávou z pánve. Podáváme s rýží.

Zveřejněno 18. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Broskvové roštěnky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OEB

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Broskvové roštěnky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OEB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Ten roztečený Hermelín je třešnička na dortu:-p

Dobrý, ale dělala jsem to bez toho hermelínu a bylo to jesště lepší;-)

Tématické fráze:
roštěnky recept, roštěnky, hovězí roštěnky, hovezí stejk, rostěnky recepty, roštěnka, recept roštenky, hovězí stejk recept, hovězí s broskví, pikantní broskvové chutney, stejk z rostenky, rostenka recept, roštěná stejk, ceny hovězího masa, hovezi stejk na grilu, recepty z roštěnce, recepty-roštěnky, broskvocé pecky, kompotované broskve recepty, stejk hovezi

Suroviny:
roštěná hovězí, kompot broskvový, sýr hermelín, pepř, sůl, olej, párátka

Přidat fotografie receptu