Blesková pizza z jogurtu (kefíru)
Tento tip na jednoduchou a rychlou domácí pizzu bez kynutí a složité přípravy potěší určitě všechny milovníky slaných obložených koláčů podobných italské pochoutce. Obložíme ji čímkoliv dostupným z lednice a za půl hodiny můžeme podávat na stůl.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 1 959 kJ / 468 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,69 g |
Tuky | 20,45 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 558 mg |
Sodík | 505 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 32,33 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pizzu jsem potřela kečupem, naplnila jsem ji podušenými houbami, mozzarellou, uzeninou, nivou, rajčátky, petrželkou, apod. Je to syté a dobré jídlo.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 8. 2019 12:23
varilamyskakasicku: v receptu píšeš: "vyválíme těsto", přeneseme na plech... v komentáři odepisuješ: ...dělala jsem včera znova, dělám dokola, "těsto naliju na plech"... Tak jak má tedy těsto před vložením na plech vypadat, prosím? , Toužím vyzkoušet , děkuji.
26. 5. 2019 11:49
Marienkka: souhlasím, v těstě na pizzu nemá co dělat prášek do pečiva...a určitě ne pečení na 180 st 25 minut....99% receptů na pizzu jsou prostě slané koláče, dobré, ale koláče - a tenhle není výjimka
26. 5. 2019 10:13
Těsto na pizzu se dělá z hladké mouky...někdy dělám i za špaldové...některé recepty by se neměli měnit...
25. 10. 2016 17:12
Nadja: tak pak napiš, jak dopadlo
25. 10. 2016 16:43
hosta, mysulka: děvčata, děkuji za info. Tak snad se odhodlám a vyzkouším.
24. 10. 2016 19:36
Nadja: Dělám podobnou, jen přidávám asi 2 lžíce oleje. Těsto se neválí, ale rozetře na plech .
24. 10. 2016 18:20
Nadja: Nadjo - nevím, jestli Myš má na tento recept přístup, má tento profil zablokovaný, můžeš jí napsat sz-dotaz na Ivace64 nebo pokud ti bude stačit můj názor - podle surovin se těsto spíše rozetře, mohly by tě také nějak zorientovat ostatní komentáře.
24. 10. 2016 15:58
varilamyskakasicku: ráda bych vyzkoušela tento rychlý recept, ale než se do něj pustím, potřebuji upřesnit, zda se těsto nechá vyválet nebo se na plech lije:
v receptu píšeš "......vyválímé těsto......",
ale v komentáři z 25. 11. 2013, 16:02:09h: "těsto naliju na plech,......"
v receptu píšeš "......vyválímé těsto......",
ale v komentáři z 25. 11. 2013, 16:02:09h: "těsto naliju na plech,......"
1. 10. 2016 09:59
Mně se těsto povedlo hned na poprvé. Za mě je to vynikající recept a ne moc drahý. I když je pravda, že se tam musí dávat více mouky než je v receptu. Z jedné dávky udělám dvě pizzy v indukčním hrnci takže za mě
15. 8. 2016 15:06
Za mě tedy zklamání. To těsto se vyloženě hodí ke sladké náplni a s tím slaným to chutná divně. Jak tu bylo psáno, těsto je tekuté a pak hodně nakyne. Už to dělat nebudu.
31. 3. 2016 19:35
Za nás doma nic moc, jsme zvyklý na pizzu na kameni a toto se tomu vůbec nepodobá, je to spíš buchta se šunkou. Dělala jsem to hlavně proto, že je napsáno "rozválet" tak jsem myslela, že bude možné ji dát na kámen a to fakt nejde ani rozválet ani kamkoliv předělat. Už nikdy...
11. 2. 2016 13:18
Včera jsem jí dělala, hned se snědla Moje chyba, že jen jeden plech Dnes jí budu dělat znovu, je výborná.
2. 12. 2015 14:33
Moc dobrá, dělala jsem už podruhé Dávám na půl kefír a jogurt a o drtek víc mouky. Důkladně promíchám a naliju na plech s pečícím papírem, stěrkou rozetřu a je to. Čistý váleček, vál i ruce Všem chutná, takže dávám bodík a s dovolením i foto
16. 1. 2015 22:02
16. 1. 2015 22:02
tak jsem měla stejný problém jako Lentilka a ne.ver, použila jsem 360g 15% zakys. smetany od fa. Zott, to samé množství mouky a jen jedno vejce. Mouku jsem musela dosypávat. Ovšem výsledek je překvapivě vynikající pekla jsem na prostř. roštu 20 min při 200°C, vel. plechu 39x27 cm. Chťově je výborná
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 9 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 13 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 6 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 7 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 7 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 9 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 9 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 9 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 9 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 9 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit plech před pečením? Pečicí podložky k opakovanému použití mají řadu výhod
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Další recepty
Tématické fráze: rychla pizza z jogurtu pizza z jogurtu pizza těsto z jogurtu těsto na pizzu z jogurtu jogurtova pizza jogurtove testo na pizzu pizza z bílého jogurtu pica z jogurtu piza z jogurtu bleskova jogurtová pizza těsto na pizzu ze zakysané smetany těsto na picu rychlá jogurtová pizza těsto na pizzu s jogurtem pizza s jogurtem domácí pizza z jogurtu těsto na pizzu z kefíru kefirova pizza jogurtove testo na picu pizza jogurt
Suroviny: jogurt bílý, mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce, sůl, kečup sladký, tuk, mouka
Blesková pizza z jogurtu (kefíru)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o85K
65 názorů