Těsto na pizzu

Pizzy Doba přípravy: 60 minut příprava 131 názorů

Pizzy Doba přípravy: 60 minut příprava 131 názorů

Suroviny

250-280 ml vlažné vody (podle potřeby)
18 g čerstvého droždí
1 čajová lžička cukru
1/2 kg hladké mouky
3 lžíce olivového oleje
1 rovná lžička soli

Postup přípravy receptu

  1. Vlažnou vodu rozmícháme spolu s droždím, trochou mouky, lžičkou cukru a necháme 15-20 minut . Poté přidáme zbytek hladké mouky a 3 polévkové lžíce oleje. Vše zpracujeme do měkkého, hladkého těsta a zakryté necháme cca 45-60 minut kynout.

  2. Vykynuté těsto pak rozdělíme na poloviny a každou roztáhneme na plech s pečícím papírem a pizzu obložíme dle vlastní chuti. Po vykynutí upečeme.

Komentáře k receptu Těsto na pizzu

  • Sef Vareni Sef Vareni

    sarka 38: mi jsme tam dali špetku a je to dobry:yes:

    Odpovědět

  • Sef Vareni Sef Vareni

    Dobrý recept:-D

    Odpovědět

  • Karel Šilhavý Karel Šilhavý(neregistrovaný)

    Alena Je to pravda my sme taky neměli hlat a že jako kluci sme toho dnědli zato dneska by ti soukromníci do salamu a vuřtu dali: nejradči piliny dnes je to hnus cojíme jenom proto abi podnikatele zbohatli.

    Odpovědět

  • Alena Alena(neregistrovaná)

    Pajaska: Nechápu vaši poznámku že u nás nebylo jídlo. To myslíte kdy? Já žiju už od 50 let a vždy bylo jídla dost maso 3xtydně všeho dost možná vic než dnes. Ne moc druhu ale kvalitní takže nechápu. Recept na pizzu vyborny.:-)

    Odpovědět

  • Lenora32 Lenora32

    Ahoj těsto pak normálně vyválím na plech?

    Odpovědět

  • Kateřina Kateřina(neregistrovaná)

    Nejlepší recept na pizzu.Už budu dělat po několikáté.Dávám palec nahoru.:yes:;-)

    Odpovědět

  • JanaJanicka JanaJanicka

    Výborné těsto na pizzu. Akorát nebyl po ruce olivový olej tak tam šel slunečnicový. :yes::yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • sarka 38 sarka 38

    Prosím, kolik asi soli do této dávky dáváte ? Děkuji za odpověď :-)

    Odpovědět

  • MirkaL MirkaL

    Pizza Maestro Bruno DiFabio, ktery celkem 6x vyhral celosvetovy sampionat, do testa dava vajicko a ja ho tam taky davam, nema to chybu. Mam od nej very yummy recept, ale to je davka z 25kg mouky, na toto mnozstvi mouky se dava 6 vajec.

    Odpovědět

  • leontýna máchová leontýna máchová(neregistrovaný)

    Dobrý den, chtĕla bych se zeptat jestli se musí do tĕsta přidávat droždí.

    Odpovědět

  • kucerova45 kucerova45

    Těsto je výborné, heboučké, nechala jsem je jen půl hodinky vykynout a paráda.Po pizze se jen zaprášilo.;-):yes:

    Odpovědět

  • Kateřina Chvátalová Kateřina Chvátalová (neregistrovaný)

    :-K boží i dětem moc chutná těsto jsem nechala nakynout jen tak protože můj hladový syn by nevdržel čekat ještě hodinu ale výsledek dokonalost a ten olivový olej je fakt super Kačka:-*:-D:yes:

    Odpovědět

  • nynynka68 nynynka68

    Přítel je Ital a ke všemu kuchař a taky jsem se tomu divila, ale těsto na pizzu v lednici opravdu nakyne a je lepší, když se tam nechá do druhého dne ;-)

    Odpovědět

  • Jožo Balog Jožo Balog(neregistrovaný)

    Autor píše, rozmíchat kvasnice ze soli vodou. Já zas všude čtu, kvasnice nesmí přijít přímo do styku ze solí ( domácí pekárna )
    :-//:-//

    Odpovědět

  • Alexiss Alexiss

    Pajaska: Moc hezký komentář. :yes::-)

    Odpovědět

Předchozí 1 2 3 4 5 7 9

Tématické fráze: pizza recept recept na pizzu testo na pizzu jako z pizzerie recepty na pizzu pizza recepty recepty na pizzi recept pizza pizza recept bez droždí recepty pizza nejlepsi kynute těsto na pizzu pizza bez droždí testo těsto na pizza bez kvasnic nekynuté těsto na pizzu jako z pizzerie recept na pizzu bez droždí návod na pizzu jednoduché domácí těsto na pizzu top recepty pizza jednoduchy recept na pizzu