Vývar z dvojího masa s játrovou rýží
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 362 kJ / 565 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,71 g |
Tuky | 20,90 g |
Vláknina | 17,61 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 455 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 32,11 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Játrovou rýži jsem dělala přes cedník na halušky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 8. 2013 00:12
23. 8. 2013 19:41
23. 8. 2013 19:26
23. 8. 2013 17:26
23. 8. 2013 15:54
23. 8. 2013 15:43
23. 8. 2013 15:34
23. 8. 2013 15:32
23. 8. 2013 15:27
23. 8. 2013 15:03
23. 8. 2013 15:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 10 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 11 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 23 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Právě bylo uvařeno:
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 27 minutami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 30 minutami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 32 minutami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 33 minutami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 35 minutami
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 59 minutami
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 1 hodinou
Slané muffiny
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Cookies s čokoládou
Simooor uvařil před 1 hodinou
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Simooor uvařila před 1 hodinou
Další recepty
Tématické fráze: jatrova ryze játrová rýže recept vývar s masovou rýží játrová rýže do polévky masová rýže do polévky cedník na játrovou rýži drubeží vývar s masovou rýží vývar s játrovou rýží drubezi vyvar s jatrovou ryzi cedník na játrovou rýži jatriva rxte jatrova ryze polevka masovy vyvar masovou s rýží zverinovy vyvar s jatrovou ryzi vepřový vývar s játrovou rýži maso s rýží hovězí s játrovou rýží co z vývarem z rýže vyvar s krutimi jatry polevka s jatrovou ryzi
Suroviny: krky krůtí, hlava králičí, žebra králičí, játra králičí, ledvinky králičí, koření nové koření, jalovec, pepř celý, bobkový list, rozmarýn, cibule, česnek, libeček, celer, mrkev, celer, petržel, pórek, sůl, játra drůbeží, česnek, sůl, vejce, strouhanka, mrkev, celer, petržel, pórek
Vývar z dvojího masa s játrovou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qoVR
11 názorů