Falešná račí polévka (z ryzců)

www.toprecepty.cz Kuchař:

Polévky 5 názorů

21

Suroviny

60 dkg čerstvých ryzců
1,75 l vývaru
máslo
hladká mouka
10 dkg sterilovaných fazolek (zelených)
máslo na podušení
sůl
petrželka
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Ryzce očistíme a nadrobno nakrájíme. V kastrole rozehřejeme máslo přidáme ryzce a dusíme do měkka. Poprášíme moukou, osmahneme, pak podléváme studeným vývarem a dobře provaříme.

  2. Nakonec přidáme šikmo nakrájené fazolky, které jsme předem podusili na másle s jemně nasekanou petrželkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Falešná račí polévka (z ryzců)

  • shumall shumall(neregistrovaný)

    Na obrázku je sice polévka nejspíš z Lišek, ale jinak je úžasná, je to prostě ŽRÁDLO !!!:-p:yes:

    Odpovědět

  • maris maris

    Škoda, že jsem je nevyfotila, abys mohla porovnat s tím, co Ti ten Turek prodal.:-)). Až zase nějaké najdu / letos jich je tady málo /, tak vyfotím ;-)

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    ja som si vtedy uvarila iba jednu porciu a muz ma isiel zabit, ze preco som neuvarila aspon dve:-/ no ale tie *ryzce* to bola katastrofa zohnat....a bohvie ci som vobec zohnala ryzce...a vyzbierala u turka v zelenenine celu prazdnu ladicku...mozno tam uz povyhadzoval co pozmetal z regalov...;-)

    Odpovědět

  • maris maris

    Měl jsem málo ryzců, tak jsem přidala ještě jiné houby a fazolky jsem měla zmražené. Je to moc dobrá polévka :yes:

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    najvacsi problem bolo zistit co su to *ryzce* neviem, ako chuti prava racia polievka, ale tato chuti normalne.

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo