Staročeská jehla
Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 350 kJ / 1 996 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,98 g |
Tuky | 63,75 g |
Vláknina | 31,25 g |
Cholesterol | 2,44 g |
Sodík | 779 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 185,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 6. 2014 17:41
10. 6. 2014 16:40
10. 6. 2014 16:09
10. 6. 2014 14:34
10. 6. 2014 13:56
10. 6. 2014 13:42
10. 6. 2014 13:29
10. 6. 2014 12:57
10. 6. 2014 12:57
10. 6. 2014 12:51
10. 6. 2014 12:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pudinková buchta II
Přidáno před 3 hodinami
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 9 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 10 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 10 hodinami
Tilápie na másle a citronu
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Makový koláč s třešněmi
Denade uvařila před 26 minutami
Celerové hranolky z trouby
Krabcice uvařila před 1 hodinou
Meruňkový koláč
Lutsienek uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotlety na hořčici a bílém víně
Pitr25g uvařila před 2 hodinami
"Pštrosí" vejce
veteran1974 uvařila před 2 hodinami
Banánová mramorová bábovka
JaninaZ. uvařila před 3 hodinami
Rychlé Bebe řezy
Nellazdar uvařila před 5 hodinami
Listové těsto
Mettynka uvařila před 6 hodinami
Sekaná se špekem z horkovzdušné fritézy
bohdana uvařila před 6 hodinami
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou
husapetr01 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Okurkový salát podle Maďarů je příjemně pikantní a voní česnekem. Jedna ingredience navíc u něj dělá božskou chuť
Vaječná omeleta a tuňáková pomazánka v jednom: Zvláštní kombinace vytvoří skvělou a rychlou snídani s jedinečnou chutí
Steak z hlávkového zelí: Zdravá zelenina chutná nejen vegetariánům
Další recepty
Tématické fráze: vepřová játra po staročesku staročeská jatra staročeské játrové kyselo staročeské recepty ze sušených švestek staročeský špíz špíz z jater a švestek
Suroviny: játra vepřová, švestky sušené, slanina anglická, sůl, pepř, zázvor mletý, olej, máslo
Staročeská jehla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yOMP
26 názorů