Koktejl z pomeranče a sušených švestek

Jana Remkova Kuchařka:

Nápoje 3 názory

43

Suroviny

Ingredience na 2 porce:
12 vypeckovaných sušených švestek
200 ml čerstvé pomerančové šťávy
2 lžíce bílého jogurtu zn.Albert
mletá skořice
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Sušené švestky namočíme buď přes noc nebo aspoň na 2 hodiny.

  2. Do mixéru dáme jogurt, švestky a rozmixujeme do hladka, přidáme šťávu a napěníme celou směs.

  3. Povrch ozdobíme skořicí, dáme vychladit.

Poznámka

Místo sušených švestek lze s úspěchem použít i kompotované, mražené i čerstvé. Ale z těch sušených je nejlepší.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Koktejl z pomeranče a sušených švestek

  • hafikov hafikov

    Mám v mrazáku plno švestek z loňské sklizně,tak to zkusím zatím z nich.Děkuji za receptík.:yes:

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Teda, Jani, teprve dnes mám čas pročítat ty poslední Tvoje recepty a vypadají super!! Jako Špagetka mám ještě zásobu švestek, už si to tisknu:yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    vÝBORNÝ NÁPAD, SUŠENÉ ŠVESTKY MILUJEM A MÁM JICH JEŠTĚ PLNO :-p:yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo