Staročeské kyselo

Antik10 Kuchařka: Antik10

Doba přípravy: 1den1hod. 4 porce Polévky 0 názorů

Suroviny

chlebový kvásek
voda
houby
vejce
brambory
cibule
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Chlebový kvásek přes noc namočíme. Druhý den ráno rozkvedláme a dáme vařit, přilijeme asi 1,5 l vody a necháme vařit. Navrch během vaření dáme trošinku másla, aby se neudělal škraloup.

  2. Přidáme předem povařené houby, brambory syrové, umíchaná vejce na cibulce a ještě chvíli povaříme a servírujeme.

Poznámka

Kvásek po domluvě pošlu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 185 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Staročeské kyselo

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: staročeské recepty staročeské recepty online podkrkonošské kyselo recept staroceske polevky staročeské brambory recept staročeský recept recepty online na každý den recepty staročeské staročeské vaření podkrkonosske kyselo staročeské brambory staročeský bramborový salát staročešké staroceske recepty z brambor starošeské kyselo staročrské recepty vánoční kyselo staročeských kyselo staročeské předkrmy staročeský předkrm

Zapomněl/a jsem heslo