Libečkové "maggi" - polévkové ochucovadlo II.
Různá ochucovadla jsou nedílnou součástí každé kuchyně. Libeček je jednou z oblíbených a často používaných bylin. V kombinaci s dalšími zelenými listy připravíte chutné a zdravé ochucovadlo nejen do polévky.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z Dadalovy kuchařky.
Moje recepty a fotopostup najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 5. 2015 07:49
yanull:Jani, já si myslím, že by to mohlo být tím mletím. Já to podruhé ochutnala už před vařením a už i to bylo hořké. A tím redukováním to bylo úplně zabité Dám tomu možná ještě šanci a zkusím to, jako tady, jenom nasekat ručně nebo v mixéru.
19. 5. 2015 07:47
yanull: Jani a víš, že můžeš mít pravdu? Jana R. to asi ještě neochutnala, jestli to nemá hořké. Ale na to mlýnku mi to přijde jako možnost.
19. 5. 2015 06:15
1974andrea: Nemám to ověřené, ale nic bych za to nedala, že tam nějaká reakce vznikne při mletí. Chtělo by zkusit, jestli to není už zhořklé před vařením. Mlýnky na maso bývají většinou hliníkové, může to být i tím.
P.S. Je to reakce na poznámku k receptu Jany R.
P.S. Je to reakce na poznámku k receptu Jany R.
18. 5. 2015 20:04
petram:Peti, já jsem tam ani majoránku nedávala, přišlo mi to zbytečné na takové množství libečku, nebyla by tam ani cítit. Libeček je silně aromatický. A bylo to, jako bych vařila pelyněk
18. 5. 2015 20:00
Já jsem měla maggi podle Jany R. také hořké. Myslím, že je to tím, že se tak dlouho vaří majoránka, ta ráda hořkne. A asi ani libečku samotnému to dlouhé vaření nesvědčí.
18. 5. 2015 13:11
To vypadá jedle, hned dneska natrhám a vyzkouším, děkuji
18. 5. 2015 13:01
Dobrá kombinace, zkusím +
18. 5. 2015 12:45
Teda fakt nechápu, proč jsi měla to maggi podle Jany R. hořké....Jinak také dobrá kombinace
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno před 1 hodinou
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno před 12 hodinami
Polévka z ledového salátu
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Kokosové sušenky (cookies)
Přidáno 14. 6. 2024 14:16
Právě bylo uvařeno:
Buřtguláš samotáře Rermora
Elivet uvařil před 51 minutami
BeBe řez s kávovým krémem
Misinka91 uvařila před 1 hodinou
Špekáčky na kyselém zelí a pivu (bez kečupu)
Jitka J. uvařila před 1 hodinou
Moravský vrabec
Arasidka uvařila před 2 hodinami
Bezinkový sirup
Arasidka uvařila před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
machyrk uvařila před 3 hodinami
Troubelín - Hermelín z trouby
Jomanka uvařila před 3 hodinami
Salát s balsamicovou zálivkou
Mili4 uvařila před 3 hodinami
Křehký tvarohový koláč s jahodami
Akemi uvařila před 3 hodinami
Cuketový fofr perník s ovocem
Mistrova uvařil před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: maggi libecek domácí magi domácí maggi libeček magi recept konzervace libečku pasta z libečku libeček recepty využití libecku recept na domácí maggi polévkové koření z libečku libeček domácí magi libeček konzervace domácí maggi recept magi libeček recept maggi catni z libecku libeček maggi libeček magi recept na magi libeckova pasta
Suroviny: libeček, libeček, kopřivy, celer, sůl, olej slunečnicový
Libečkové "maggi" - polévkové ochucovadlo II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V9P1
23 názorů