Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Polévkové koření z libečku

Libeček lékařský, lidově zvaný maggi, patří mezi oblíbené bylinky. Jedinečnou chuť dodá polévkám, omáčkám, ale i grilovanému masu. Pokud vám roste na zahrádce, určitě stojí za to vyzkoušet domácí polévkové koření.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min

50 min (50 min příprava)

13. 5. 2015 12:16

Suroviny

Porce: cca 2 dcl

Nutriční hodnoty

Energie1 127 kJ / 269 kcal
Bílkoviny1,60 g
Tuky22,98 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy12,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem našla v časopise Blesk vaše recepty

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

JanaDorazinova

2. 6. 2018 12:07

konyx1: To by vůbec nemuselo být špatné :-)

konyx1

2. 6. 2018 11:03

Pismanek: Mi libeček zhořkl, když jsem ho po odřezání nechal tři dny ve váze s vodou, nebyl čas na okamžité zpracování a už kvetl, květy vyhazuji. Recept vyzkouším, asi přidám česnekové výhonky. :-8

JanaDorazinova

4. 6. 2017 16:25

Pismanek: Já ho už letos dělala a je skvělý. Těžko říct, v čem je chyba :-(

Pismanek

4. 6. 2017 12:04

Josef: mela jsem to nahorkly i bez majoranky, asi to bude vykvetenim libecku :-//

Josef

1. 10. 2016 06:30

Ivana:

Ta hořkost je způsobena dlouhým vařením majoránky,je třeba ji přidat až na konec a jen krátce povařit..

JanaDorazinova

4. 6. 2016 12:32

Ivana: Jéé, nekvetl, tak nevím :-)

Ivana

4. 6. 2016 09:52

plátýnko byl pro mě vždy velký problém, teď s oblibou používám vyřazené látkové kapesníky - ty už nepoužíváme, tak nemusí dělat parádu - vždy je vyperu s utěrkama a obarvené skvrny mě "netrápí". Filtruji tak i domácí jablečný džus
Nemůže být ta hořkost způsobená kvetením libečku?

JanaDorazinova

6. 9. 2015 18:08

Pavlína: Možná to bude v majoránce. Dělala jsem několikrát, tady poprvé a pak už bez majoránky. Poprvé se to spotřebovalo hodně rychle, neměla jsem to hořké, ale možná, kdybych to měla déle, nevím. A díky za radu s uskladněním libečku, já ho většinou mrazím :-)

Pavlína

6. 9. 2015 15:31

No dělala jsem přesně podle návodu magi z libečku a je velice hořké. Tak nevím kde jsem udělala chybu. Může mi někdo poradit? Jinak usekám libeček a prosypávam soli a nechávám v ledničce do další sezony a v pohodě vydrží.

Niki

26. 5. 2015 14:34

Tak to to udělám :-p

JanaDorazinova

19. 5. 2015 14:11

1974andrea: ano;-)

1974andrea

19. 5. 2015 11:14

Jana Remkova:A mlela jsi to mlýnkem na maso?

JanaDorazinova

19. 5. 2015 10:10

spagetka: Ladi, já to dělala podle receptu tak, jak byl napsán. takže ano, 15 minut se to mělo vařit..

spagetka

19. 5. 2015 07:54

1974andrea: neredukuju, protože na velké množství bylinek dávám relativně málo vody, podle mne je koncentrovaný dost.

1974andrea

19. 5. 2015 07:50

spagetka:Takže už to ani neredukuješ, když to vaříš jenom tak krátce? To nebude mít vůbec tu intenzivní chuť, jakou by to mělo podle tohoto receptu mít;-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: magi z libecku domácí magi z libečku libeček recepty libeckove magi libeček domaci magi libeček magi recept recept na magi z libecku libeček magi zpracování libečku libeček v soli libeček zpracování recepty z libečku libecek domaci magi maggi z libečku libeček jako magi libeček recept recept z libečku domácí polévkové koření z libečku polévkové koření magi

Suroviny: libeček, voda, sůl, majoránka, olej slunečnicový

TopRecepty.cz

Polévkové koření z libečku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3G1M