Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mátová omáčka

Přebytky máty ze zahrádky můžeme snadno využít na přípravu dobré studené omáčky s osvěžující chutí. Příprava je velmi snadná, suroviny stačí jen rozmixovat a promíchat. Chuťově skvěle ladí s jehněčím.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

23. 6. 2015 15:11

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie673 kJ / 161 kcal
Bílkoviny3,43 g
Tuky11,98 g
Vláknina1,08 g
Cholesterol 5 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,11 g
Sacharidy9,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je z knihy "1 000 receptov ".

Ak pridáme viac cesnaku, môžeme podávať ku grilovanej jahňacine.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mátová omáčka indická mátová omáčka recept na matovou omáčka matova omacka recept mátové pesto recept na mátovou omáčku recept mátová omáčka mátová indická omáčka mátová omáčka s jogurtem indicka matova omáčka z jogurtu sladká omáčka z máty indická mátová omáčka mátová mátové recepty mátové pesto sladké mátové pesto - sladké citronovo matova omáčka citronovo matova omáčka matova omacka podavani omáčka k jahňacine

Suroviny: máta, ocet vinný bílý, olej olivový, cukr, hořčice, česnek, sůl, pepř mletý, jogurt bílý

TopRecepty.cz

Mátová omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LR0j

Naposledy jste si prohlédli