Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Svíčková omáčka se sladkokyselým nálevem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 3. 2008 12:26

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 749 kJ / 1 374 kcal
Bílkoviny113,88 g
Tuky82,89 g
Vláknina29,95 g
Cholesterol 525 mg
Sodík 852 mg
Sůl1,88 g
Sacharidy29,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://jitulciny-recepty.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ruda43

18. 9. 2019 16:56

Martin: No tak ty máš fakt dost,chlapče..:no:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

10. 8. 2012 22:19

zizala: Nechat masíčko odležet,z čerstvého se vaří dlouho a rozpadá se při krájení.

Alena

8. 6. 2012 12:46

Pani Jitka super receptik moc moc moc chutil celej našej rodinke....;-);-):yes:
Akurat som zmenila sol,nedala som 5čl soli ale len 2čl.....
Nikdy som nevedela urobit sviečkovú,ale vdaka vášmu receptu budem robit častejšie.....
Odporúčam dat mäsko karé mala som ho mäkke za 2,5hodinky....
Ešte raz Dakujem pani Jitka...
:-K:-K:-K

Kacka123

2. 2. 2012 18:48

Moc dobrá...co vynikající!Už jinou nedělám :yes:

sahara

7. 1. 2012 14:26

Svickovou omacku delam z ruznych druhu masa.Zrovna dnes varim z veprove plece.Nakonec pridavam neochucene pomazankove maslo a nema to chybu.To pouzivam do vsech smetanovych omacek a polevek.:yes:

jitule jitule

16. 10. 2011 19:12

janca26:To mě moc těší! :yes: Jsem ráda, že chutná!:-K

janca26

16. 10. 2011 14:43

uz robim len tuto..nalev je fantasticky, ale upravila som si pomer cukru a soli..sol len 2PL a cukor 6-8PL

jitule jitule

20. 11. 2010 16:47

marw: Ahoj, no ano, to maso má být přes noc v tom nálevu naložené, aby mělo šmrc. ;-)V každém případě nemusíš dát přesně soli kolik píšu, dej prostě podle oka tak, aby ti nálev chutnal.;-)

jitule jitule

20. 11. 2010 16:42

Martin: Martine, teprve dnes jsem si všimla, jak remcáte k popisu receptu. Pokud se vám to nelíbí, tak to nečtěte! Blondýna nejsem. Myslím, že je dost lidiček, kterým to pomůže a jen proto, že zřejmě vařit umíte nemusíte rejpat. Miluju tyhle týpky co se ani nezaregistrují a jen rejpají...:no:

bobogle

20. 11. 2010 12:32

tak to bylo jednoduchý a mě to nenapadlo:-D děkuji....

jitule jitule

19. 11. 2010 18:03

vybusna: Kamarád vařil v irsku a říkal, že když chtěl měkké maso, které nechtělo změknout, tak přidal 1 čajovou lžičku prášku do pečiva a bylo to. Já osobně jsem to nezkoušela...

Simona Skolakova Simona Skolakova

19. 11. 2010 15:19

bobogle PL znamená polévková lžíce a CL je čajová lžíce.;-)staí to takto:-?;-)

bobogle

19. 11. 2010 14:51

Jsem trochu zmatená, mohl by mi někdo říct co znamenají ty zkraty PL a CL? Děkuji...

Olívie

25. 2. 2010 19:14

;-)Děkuji za prima receptík.
Vše se povedlo hned napoprvé na jedničku.
:-K

vybusna vybusna

11. 6. 2009 12:05

suzanne...vdaka..ale aj toto som vyskusala.....moja najlepsia priatelka, bola veduca v zavodnej kuchyni, takze na nu som sa obracala ako na prvu....ked som to rozoberala s manzelovou maminkou, tak sme prisli na to, ze ja som ten nalev neprevarila ...ale urobila a rovno do toho maso kydla...takze mozno to bolo v tom.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nálev na svíčkovou svickova recept recept svíčková naložená svíčková recepty svíčková naložená svíčková na smetaně recept svíčková svíčková z divočáka svíčková na smetaně naložená babiččiny recepty svíčková z králíka nálev na maso na svíčkovou svíčková z divočáka recepty recept na svíčkovou omáčku svíčková z divočáka recept svíčková recepty recepty z divočáka svíčková svíčková v papiňáku svíčková na smetaně z divočáka recept na svíčkovou recepty-svíčková

Suroviny: plecko vepřové, špek, cibule, mrkev, celer, petržel, smetana, smetana ke šlehání, bobkový list, koření nové koření, pepř černý, jalovec, tymián, sůl, cukr, ocet, citronka

TopRecepty.cz

Svíčková omáčka se sladkokyselým nálevem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ml3