Bramborové gnocchi s rajskou omáčkou
Gnocchi jsou drobné knedlíčky původem z Itálie. Jejich základem bývají ricotta, mouka nebo brambory. Mohou mít tvar obláčků, oválný, diskovitý anebo i mušlovitý a jsou velké tak akorát na sousto. Vychutnejte si je třeba s rajskou omáčkou.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 888 kJ / 1 646 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,51 g |
Tuky | 56,96 g |
Vláknina | 26,58 g |
Cholesterol | 353 mg |
Sodík | 798 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 218,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Bramborová kuchařka
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 1. 2017 10:04
5. 9. 2014 09:15
23. 4. 2012 10:19
31. 1. 2012 19:49
16. 1. 2012 18:00
27. 9. 2011 13:14
10. 9. 2010 23:38
22. 4. 2010 11:24
21. 4. 2010 20:51
21. 4. 2010 17:51
21. 4. 2010 17:27
21. 4. 2010 17:10
Hani - vím, že tohle není rajská klasika, tak to možná zkusím.
21. 4. 2010 16:49
Papričko, tohle není klasická rajská, je to hrozně jednoduchý, všechno uvaříš, přecedíš a je to
21. 4. 2010 16:43
21. 4. 2010 16:39
Hani -
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makový koláč s jablky II
Přidáno před 1 hodinou
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno před 2 hodinami
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno před 14 hodinami
Polévka z ledového salátu
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Právě bylo uvařeno:
Hovězí plátek s hořčicovou omáčkou
BANIK9 uvařila před 1 hodinou
Rajská omáčka
romanadasa uvařila před 1 hodinou
Buřtguláš samotáře Rermora
Elivet uvařil před 2 hodinami
BeBe řez s kávovým krémem
Misinka91 uvařila před 2 hodinami
Špekáčky na kyselém zelí a pivu (bez kečupu)
Jitka J. uvařila před 3 hodinami
Moravský vrabec
Arasidka uvařila před 3 hodinami
Bezinkový sirup
Arasidka uvařila před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
machyrk uvařila před 4 hodinami
Troubelín - Hermelín z trouby
Jomanka uvařila před 4 hodinami
Salát s balsamicovou zálivkou
Mili4 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí bramborové gnocchi uvařte podle videonávodu. Naprosto předčí ty kupované
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Jak připravit gnocchi. Bramborové italské nočky jsou jemné, chutné a rychle uvařené. Poradíme nejlepší recepty
Další recepty
Tématické fráze: bramborové noky s omáčkou bramborové gnochi gnocchi s omáčkou gnocchi s rajčatovou omáčkou omáčka na gnocchi cnochi bramborove noky s rajcatovou omackou noky s rajskou omáčkou bramborové noky gnocchi bramboráky s omáčkou noky s rajčatovou omáčkou gnocchi recept rajska omacka s noky bramborové gnochi recept noky s rajskou bramborové noky na sladko gnoči s rajčatovou omačkou bramborové noky polotovar bramborove noky s rajskou bramborove noky
Suroviny: protlak rajčatový, vývar masový, cibule, česnek, cukr, bobkový list, sušená bazalka, pepř mletý, sůl, brambory, mouka hrubá, máslo, parmazán, vejce, ořech muškátový, tuk rostlinný
Bramborové gnocchi s rajskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RlNq
16 názorů