Hovězí líčka dušená na jalovci s dýní
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 662 kJ / 636 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,68 g |
Tuky | 7,46 g |
Vláknina | 14,25 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 423 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 19,01 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Servírovala jsem s noky, ale byla by dobrá jen čerstvá bagetka.
Kdo nevlastní Pomalý hrnec, může samozřejmě připravit na sporáku - doporučuji vařit delší dobu - nechat jen probublávat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 10. 2021 18:02
17. 10. 2021 08:09
27. 12. 2012 20:10
27. 12. 2012 17:37
22. 12. 2012 15:29
22. 12. 2012 13:19
21. 12. 2012 15:38
21. 12. 2012 12:00
21. 12. 2012 10:16
21. 12. 2012 09:56
21. 12. 2012 06:46
21. 12. 2012 00:50
20. 12. 2012 23:29
20. 12. 2012 23:00
20. 12. 2012 22:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 15 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 18 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 28 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 31 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 57 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na jalovci hovězí líčka recept líčka s dýní hovězí líčka recepty na dusene hovezí v tlakaci hovezi na dyni hovezi licka v tlakaci dýně v pomalém hrnci hovězí na jalovci recept jak chutnaji licka marmelada z dýně z ph líčka v tlakáči hovězí a hokaido hovězí dýně jednoduchý recept-hovězí líčka hovězí s dýní hovezi licek recept - hovězí líčka hovezi licka na vine v pomalem hrnci hovězí s dýní hokaido
Suroviny: líčka hovězí, dýně hokkaido, mrkev, celer, petržel, jalovec, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, sůl, pepř mletý, máslo, olej olivový
Hovězí líčka dušená na jalovci s dýní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K9wn
26 názorů