Doma sušený žitný kvásek
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/doma-suseny-zitny-kvase...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 4. 2024 18:09
19. 4. 2024 09:11
Kváskovanie je proste vášeň, vždy prinesie aj napätie. A potom radosť.
26. 11. 2015 20:23
23. 11. 2015 21:23
21. 11. 2015 16:02
20. 11. 2015 13:39
20. 11. 2015 12:59
Než kvásek rozetřete po plechu, neměl by přezrát. I proto, že i na tom plechu pořád pracuje, ještě než uschne.
Hedwika: ještě jsem sama nevyzkoušela (ale tohleto sušení kvásku je mnohokrát vyzkoušeno od jiných, včetně jeho pozdější aktivace). Postupovala bych tak, že po objevení bublinek kvásek normálně nakrmím a uvidím, jak vyběhne - mělo by to být bez problémů. Musí být schopný v pohodě zdvojnásobit svůj objem.
20. 11. 2015 11:55
19. 11. 2015 16:35
19. 11. 2015 10:57
19. 11. 2015 10:16
19. 11. 2015 10:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 48 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 50 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Domácí bramborové gnocchi uvařte podle videonávodu. Naprosto předčí ty kupované
Další recepty
Tématické fráze: sušený chlebový kvásek sušení kvásku založení žitného kvásku jak usušit kvásek kvásek do mrazáku jak sušit kvásek aktivace sušeného kvásku jak usušit žitný kvásek kyselo ze suseneho kvasku chleba ze sušeného kvásku chleb že sušeného kvasku sušení žitného kvásku chleba ze sušeného žitného kvásku založení kvásku chléb ze sušeného žitného kvásku jak sušit žitný kvásek založení nového kvásku aktivace kvasku jak ususit kvasek v troubě zitny kvasek postup
Suroviny: kvas žitný
Doma sušený žitný kvásek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNmV
12 názorů