Rybí řízky jako utopenci
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 10. 2016 20:07
Já mám nálev připravený kapra ve sklenících,ten cukr jsem přidala
28. 10. 2016 19:09
Koubkova: Nevypadl, nedávám ho, nevidím důvod
28. 10. 2016 18:54
Koubkova:
No, cukr není podmínkou..., ale možná myslíte toto: http://www.labuznik.cz/recept/silvestrovsky-escabe...
No, cukr není podmínkou..., ale možná myslíte toto: http://www.labuznik.cz/recept/silvestrovsky-escabe...
28. 10. 2016 18:07
Nějak autorce vypadl z nálevu cukr
23. 9. 2016 12:35
Také děláme
23. 9. 2016 11:30
No jo, no..., jedno je kolečko u trakaře, ale rybích pečenáčů není nikdy dost
23. 9. 2016 08:57
Vyzkouším, kapr je v lednici, tak ho obalíme a pak naložíme
Zítra jede rybář znovu lovit , tak si počkám, co chytne mudrlant , recept jsem si vytiskla, podám informaci po konzumaci
Zítra jede rybář znovu lovit , tak si počkám, co chytne mudrlant , recept jsem si vytiskla, podám informaci po konzumaci
23. 9. 2016 07:27
Neumím si to představit, takže mi nezbývá nic jiného, než to vyzkoušet. Kaprů mám teď pravidený přísun a rozhodně se mladým zavděčím
22. 9. 2016 19:29
hosta: Nádherná představa
22. 9. 2016 19:12
zizala: jo, přesně tak - a víš, co jich bylo, když tatík každoročně přinesl šest kaprů pro čtyřčlennou rodinu?
22. 9. 2016 19:05
hosta: My právě smažíme řízky z kaprů jen na Štědrý den, během roku jíme kapra na jiné způsoby. A právě ty řízky, které nedojíme, nakládám a jsou akorát na Silvestra uleželé
22. 9. 2016 19:01
zizala: to jo ty kosti je výhodaje to dobrota
22. 9. 2016 18:42
To vždy připravoval můj otec, vášnivý rybář, ze zbytku štědrovečerních kaprů, moc mi to chutnalo
22. 9. 2016 18:37
savlinka: Já jsem vždycky myslela, že pečenáče nejsou v trojobalu. To je jedno, dobré to je, odpadá pro někoho otravné obírání kostí, protože se v nálevu krásně rozleží a změknou
22. 9. 2016 18:32
Také je děláme jsou to vlastně pečenáčehttps://www.toprecepty.cz/recept/9164-kapri-pecena...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 12 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 7 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 14 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jak upéct nejlepší rybízové moučníky. Některé známe už od našich babiček, jiné překvapí svou skvělou chutí a rychlou přípravou
Ryby na grilu: Jak dlouho je grilovat a při jaké teplotě? Záleží na velikosti i na tloušťce masa
Další recepty
Tématické fráze: smažený kapr v kyselém nálevu rybí řízky naložené rybí řízky rízky z kapra utopenci z kapra kapří utopenci kapří řízky smažený kapr v nálevu rybí rizek kapří řízky v nalevu nalozeni kapra na kyselo rybi rizky naložené řízky z kapra v nálevu řízek z kapra utopenci z kapra recept rybí řízek v kyselém nálevu co se zbytky smaženého kapra pikantni řizek z kapra smazene rybi file jako utopenci řízky z kapra do octa
Suroviny: kapr, cibule, ocet, voda, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, sůl,
Rybí řízky jako utopenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BYyJ
15 názorů