Jánské opečené řízky

www.toprecepty.cz Kuchař:

Vepřové maso 2 názory

57
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Suroviny

4 vepřové řízky
mletá paprika pálivá
nakládaná kapie
pepř
sůl
2 hřebíčky
0,6 dcl bílého jogurtu
špetička skořice
3 bobkové listy
olej
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Řízky nařízneme a naklepeme tupou stranou nože. Jogurt smícháme s paprikou, posekanou kapií a kořením se solí. Směsí potřeme řízky a necháme v chladu přes noc uležet.

  2. Před přípravou rozpálíme olej na pánvi a položíme do něj bobkové listy, mletou skořici a pepř - vše promícháme.

  3. Vložíme na olej maso a po obou stranách opečeme. Podáváme s rýží či těstovinami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Jánské opečené řízky

  • mardosa mardosa

    No to vypadá krásně :-K:-K ,to si ukládám a dávám bodíka.:yes::yes:

    Odpovědět

  • Jaruna18 Jaruna18

    Naložené masíčko je krásně měkounké a je to rychle udělané,:yes::-)) to mám ráda.Dávám bodík a foto.

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo