Kapřík naložený v česnekovo-zázvorové marinádě

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Ryby 10 názorů

Suroviny

Kapr (množství podle počtu porcí)
kousek zázvoru
(na každý kousek kapra jeden stroužek) česnek
sůl
olivový olej
kousek másla
vajíčko
hladká mouka na obalení
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kousky kapra si naložíme do těstíčka z nastrouhaného zázvoru, a utřeného česneku se solí aspoň na 2 hodiny. Poté je obalíme ve vajíčku a hladké mouce a pomalinku je restujeme ze všech stran na olivovém oleji a kousku másla dorůžova. Podáváme s bramborem, nebo bramborovým salátem.

Poznámka

Recept je z týdenníku AHA od paní Petry Novákové. Jeho přípravu jsem si mírně upravila.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kapřík naložený v česnekovo-zázvorové marinádě

Tématické fráze: jak nalozit kapra jak naložit rybu naložené ryby ryby naložené na kyselo kapr na kyselo naložená ryba jak naložit kapra na smažení naložit kapra naložený pstruh jak naložit ryby naložení ryby marinada na pstruha jak naložit pstruha naloženy smaženy kapr jak nalozit zazvor jak naložit kapra na kyselo zazvor s cesnekem nalozena ryba v oleji nalozit rybu ryby v marinade

Zapomněl/a jsem heslo