Šumavská živáň
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 22 894 kJ / 5 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 335,38 g |
Tuky | 383,61 g |
Vláknina | 81,20 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 4,06 g |
Sůl | 9,50 g |
Sacharidy | 158,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Toto je recept pana Jiřího Císlera z knihy "Přijďte k nám na večeři".
V receptu je uváděno - 5 palic česneku -, ale každý si může dát přiměřeně, podle své chuti.
Já jsem tu odvahu neměla, abych maso prokládala větvičkami jehličí, tak jsem aspoň natáhla ruku a s balkonu utrhla pravou šumavskou větvičku borovice i s šiškami.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 2. 2024 09:03
1. 12. 2023 11:12
30. 6. 2010 11:17
30. 6. 2010 04:41
29. 6. 2010 20:43
29. 6. 2010 20:43
29. 6. 2010 20:35
27. 6. 2010 23:58
25. 6. 2010 17:19
21. 8. 2009 10:25
18. 8. 2009 20:51
18. 8. 2009 20:43
18. 8. 2009 18:27
18. 8. 2009 17:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 4 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 7 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 32 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: živáň zivan recept vepřový bok recept recept na živán živáň na grilu vepřovy bok pečený vepřový bok vepřový živáň vepřový bok recepty recept živán uzený bok recept maso na živáň vepřová živán zivan na ohni šumavská vepřová plec živán recepty co je to živáň uzeny veprovy bok recepty živán recepty vepřový bok
Suroviny: plec vepřová, bok uzený, klobása, cibule, mrkev, celer, petržel, ředkvičky, olej, česnek, nať petrželová, nať celerová, slanina, sůl, pepř, majoránka, šalvěj, meduňka
Šumavská živáň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KZ2n
14 názorů