Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené živáňské špízy se šťávičkou

Hodnocení receptu je 4,7 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 3. 2009 13:03

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Špízů je velké množství, podle toho co se použije z ingrediencí. Tento jsem si upravila sama a trošíčku mě inspirovala živáňská pečeně. Ta je ovšem jiná a dělá se převážně venku na ohni- tak tu si uděláme v létě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pepe

5. 12. 2014 22:04

Pri zväcsení fotografie som objavil Olej "di sansa".
Dúfam, ze to nepouzívate na varenie. To je horsie nez olej do motora.
To je odpad zo súp uz z vytlaceného oleja zmiesaného s horúcou vodou aby este nieco mastné vytieklo.
V skutocnosti by to malo byt zakázané predávat.
Poznáte tzv. "výskok" (po slovensky) pri pálení slivovice alebo iného ovocného destilátu (mám na mysli legálne, v pálenici)?
Olej "di sansa" je presne to isté.

Bibinka Bibinka

20. 1. 2012 12:06

Francka:óóó, děkuji za pochvalu a je vidět, že jsi pečenou Živáňskou dělala;-):yes:

Francka

19. 1. 2012 20:23

P. Kociková, to nevypadá báječně, to je báječné!

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 7. 2010 18:34

Vypadá to báječně:-K+:yes:

Paprika Paprika

30. 10. 2009 20:11

Dělala jsem dnes manželovi podobné špízy. Chrochtal blahem. Fotku jsem nestihla udělat.:-8:-8 To mluví za vše ;-)

panda

7. 7. 2009 12:42

a delka peceni je prosim Vas jaka? alespon priblizne jestli hodina nebo dve hodiny a na kolik stupnu v troube?

Paprika Paprika

8. 3. 2009 14:37

:-p mňam, no to musí být bašta. Už aby ti moji kluci trochu vyrostli a já mohla vařit takovéto dobroty. Občas něco pikantního udělám, ale pak musím vařit 2 jídla a to už těžko zvládám. Bodík je jasný ;-)

tejaja tejaja (moderátorka)

8. 3. 2009 14:31

Vyzerá to úžasne, len na živánku ide viac druhov mäsa, ale to na tomto recepte nič neuberá ;-) ide bodíček:yes::yes:

Bibinka Bibinka

8. 3. 2009 13:31

vybusná Janča má pravdu, jsou to brambory:-D:-));-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 3. 2009 13:18

vybusna, myslím, že jsou to brambory a kdybych znala nějaké citoslovce na polknutí, použila bych ho. Mňam:-p:yes:

vybusna vybusna

8. 3. 2009 13:06

bibi co to mas za prilohu na tom taniery?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: živáňská v troubě recept na živáňskou pečené špízy zivanska do pekace živanska na jehle živáňská na ohni živáňská jehla špízy pečené v troubě špízy v troubě pečený špíz živáňská omáčka recept na zivanskou peceni živáňská na grilu recept pečení špízů živáňská na grilu kluci v akci zivánska pečeně na grilu kluci v akci vepřové špízy vepřové špízy pečené recept na živáňskou v troubě živáňská na grilu

Suroviny: panenka vepřová, klobása, cibule, slanina, olej olivový, rajče, lusk paprikový, pórek, česnek, paprika sušená sladká, koření na steaky, kečup sladký, hořčice, tatarská omáčka, houby, játra, chilli paprika čerstvá, žampióny, párky, maso uzené

TopRecepty.cz

Pečené živáňské špízy se šťávičkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6Z4