Kapří pečenáče
Kapří maso se hodí pro všechny typy kuchyňské přípravy sladkovodních ryb. Na pečenáčích z kapra si pochutnáte až po dvou až pěti dnech, po které je třeba nechat opečeného kapra odležet v láku.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 473 kJ / 2 025 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,76 g |
Tuky | 104,36 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,25 g |
Sodík | 4,63 g |
Sůl | 11,42 g |
Sacharidy | 91,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Video s přesným návodem na přípravu:http://www.trebonskykapr.cz/pecenace-z-kapra
Video jak naporcovat kapra na filety bez kostí:http://www.trebonskykapr.cz/kapr-bez-kosti-filetov...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 12. 2012 16:56
dnes jsem chytil poslední rybu letos tak snad vyberu něco dobrého
24. 6. 2012 16:13
dneska jsem dělala podruhé....ta první várka (povánoční)
mi vydržela dokonce až do května a bylo to úplně v pohodě....opravdu čím starší, tím lepší....
mi vydržela dokonce až do května a bylo to úplně v pohodě....opravdu čím starší, tím lepší....
8. 11. 2011 22:54
Už je v oblíbených. Doufám, že manžel donese na vánoce pořádnýho macka, aby alespoň pár kousků zbylo na tuto dobrotu
8. 11. 2011 22:45
dělám vždy po štědrém dnu, kdy už je nikdo nechce...a na Silvestra jak se hodí:)...jednou mi vydržely až do února a čím starší tím lepší
20. 1. 2011 16:10
Ondro, nikdy bych nevěřila, že se potkáme jinde, než na volejbalu. Sháněla jsem recept na pečenáče a koukám, koukám. Nicméně děkuji za inspiraci, udělala jsem je z jiných ryb, ale výsledek byl i tak fantastický.
29. 3. 2010 11:45
+5.
16. 12. 2009 20:32
Půjde na 100%, mrkni na podobný recept
16. 12. 2009 20:01
Snad to půjde i z jiné ryby, ostatně proč ne? Nemám nic proti kaprům, až na to že v americku se nedají koupit.
A to rozhodně není jejich vina. BOD přidávám, recept tisknu. Děkuju.
A to rozhodně není jejich vina. BOD přidávám, recept tisknu. Děkuju.
16. 12. 2009 19:10
to si musím uložit a vyzkouším
16. 12. 2009 13:20
(Ondřej Pastrňák) díky za skvělý návod, co s kaprem mimo smažení na Vánoce. To se u nás rozhodně ujme!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 18 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 21 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 40 minutami
Drožďové knedlíčky
Hanka68 uvařila před 48 minutami
Francouzská cibulačka
IvanDunda uvařila před 51 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Martina.Praskova uvařila před 53 minutami
Kuře na paprice
vervla uvařil před 1 hodinou
Francouzské palačinky
MarinetteQueen3 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Mira74 uvařila před 1 hodinou
Hradecká pomazánka
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
tara23 uvařila před 2 hodinami
Výborné lasagne
adriana.dragounova@gmail.com uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: nálev na pečenáče rybí pečenáče domácí pečenáče recept na pecenace pečenáče lák na pečenáče pečenáče recept jak udělat pečenáče recept na rybí pečenáče pecenace recepty pečenáče z kapřích řízků pečenáč recept pečenáče recepty pečenáče recept na domaci pecenace recepty na pecenace pečenáče nálev nalev na domaci pecenace smaženy kapr v nálevu rybí pečenáče recept
Suroviny: kapr, sůl, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej, cibule, ocet, voda, cukr, sůl, pepř celý, bobkový list,
Kapří pečenáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZVG
10 názorů