Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Pečenáče

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 8. 2009 21:33

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 555 kJ / 372 kcal
Bílkoviny75,12 g
Tuky2,00 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 3,63 g
Sůl9,00 g
Sacharidy13,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Možná to jde i bez sterilizace, pro mne to je dnes premiéra, tak nevím. Recept je opět můj. Pečenáče miluji a tak jsem si řekla, že se snad na tom nedá nic pokazit. Uvidíme.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kus

22. 6. 2014 15:22

Zastávám se také jen mouky s kořením. A nemusí se sterilovat. Zatím je v pokusech zalití horkým nálevem,zaškubnutí a postavení na víčko do schlazení.

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 10. 2012 11:01

marki87: mi na tom chutná právě ta strouhanka nejvíc, ale proč ne? Vyzkouším taky;-) jen v mouce

marki87 marki87

19. 10. 2012 10:38

No nevím, příště to asi zkusím jen na přírodno v mouce, jak píše Angel 666. Manžel je taky rybář, ryby milujem, i ty na kyselo... Ale ta strouhanka na tom nechutná nám ani rodičům :-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 5. 2012 13:39

Pepa: musím odpovědět stejně, jako špagetka:-D, ale měly by opravdu vydržet půl roku;-)

spagetka spagetka

8. 5. 2012 13:36

Pepa:u nás velmi krátce, neb muž je miluje. Ale podle mě i 6 měsíců. Ovšem já to nikdy tak dlouho nezkoušela, u nás do 14 dnů mizej ;-);-)

Pepa

8. 5. 2012 13:32

Zajímalo by mě jak dlouho vydrží pečenáče když jsou sterilované

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2010 13:09

Ivana Ch určitě dej!!! Já jsem to dělala poprvé v životě, ale i tak byly dobré;-)

Ivana Ch

29. 3. 2010 10:49

Až budu mít čas dam sem recept na moje pečenáče. Dělám je ze sleďů, vždycky ze tří kil, steriluje je. Nálev dělám s kořenovou zeleninou a hlavně bílým vínem. Receptů už jsem rozdala mraky a zatím je všichni chválili.

Ivana Ch

29. 3. 2010 10:49

Až budu mít čas dam sem recept na moje pečenáče. Dělám je ze sleďů, vždycky ze tří kil, steriluje je. Nálev dělám s kořenovou zeleninou a hlavně bílým vínem. Receptů už jsem rozdala mraky a zatím je všichni chválili.

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 11. 2009 12:18

magdalenko, já jsem to taky jen tak prubla od oka a výsledek nadchnul:-D:-)), tak jsem fakt ráda, že chutnalo!;-)

magdalenka magdalenka

31. 10. 2009 10:46

Janička!
Dnes som otvorila na raňajky pohár s pečenáčmi. Robila som pred týždňom a iba s obrovským zaprením som poháre v chladničke okukávala. Bola to moja premiéra, ešte som nič také nerobila, ale ani nejedla (iba videla v Lidli). A nesterilizovala som - ako radí angel. Ďakujem ti za recept, pretože som nerobila poslednýkrát! +

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 9. 2009 19:53

Pavli, tak to mám fakt radost, já mám ještě jednu flašku, ještě jsem nezkoušela, já nesmím:-(;-(, ale jsem ráda, že chutnaly:-p, byl to takový spíš experiment;-)

Pejli Pejli

8. 9. 2009 19:46

tak musím dneska komentovat. Měla jsem u mě doma jednu těhuli, jakmile jsem ji naložila tyhle pečenáče, prý se ji v momentě zlepšila o 100% nálada!:-D a taky jednu, co to v životě nejedla a moc si to pochvalovala :yes: takže!! výýýýýýýýýýbornéééééééé :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 9. 2009 11:56

Janko a zkus to podle Angel, já jsem to prubla naprosto podle sebe, za výsledek neručím a Angel už má zkušenosti:-))

Jana Pá

1. 9. 2009 11:15

Tak to musím vytisknout a přilepit tátovi na čelo, zase sedí na rybách a jak radí Angel666 z kaprů prý to jde, tak už ho vidím, jak to "mastí", takže Jani díky za recept a bodík už jde cestou-necestou:-D:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nálev na pečenáče domácí pečenáče pečenáče z cejna recept na rybí pečenáče pečenáč pečenáče z cejnů rybí pečenáče recept na domaci pecenace pečenáče nálev ryby pecenace pecenace z kapra domácí pečenáče z kapra pečenáče recept z cejna domácí pečenáče recept nálev na pečenáče z ryb pečenáče ze sleďů domácí rybí pečenáče co je pečenáč co jsou pečenáče pečenáč recept

Suroviny: hejk, strouhanka, vejce, mouka hladká, sůl, pepř, koření nové koření, cukr, sůl, ocet, bobkový list

TopRecepty.cz

Pečenáče

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OyxQ