Hovězí na víně a kořenové zelenině
Hovězí maso a červené víno prostě patří k sobě. Víno dodá pokrmu jedinečnou chuť a kořenová zelenina celé jídlo skvěle doplní. Pokud zvolíme pro přípravu tlakový hrnec, ušetříme si i spoustu času. Podáváme s připravenou polentou.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 489 kJ / 2 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,49 g |
Tuky | 122,42 g |
Vláknina | 31,15 g |
Cholesterol | 308 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 224,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 6. 2016 23:24
21. 6. 2016 13:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 5 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 7 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 9 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 2 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 3 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 3 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 4 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 4 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit polentu? Při správném postupu může být pochoutkou pro gurmány
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jaké jsou výhody vaření v tlakovém hrnci? Uvaříte v něm vývar, přílohu nebo omáčku - rychle a s minimálními náklady na energii
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na víně a kořenové zelenině hovězí na kořenove zelenině hovězí maso na zelenině a víně hovezi na zelenině hovězí na zelenine a vine hovězí na víně hovězí na víně s kořenovou zeleninou hovězí s korenovou zeleninou hovězí kližka na kořenové zelenině hovězí na vině a zelenině hovězí se zeleninou hovězí kostky na víně hovězí kostky na zelenině hovězí maso na víně hovězí klížka na víně hovězí na víně se zeleninou hovězí maso na kořenové zelenině a víně hovězi na kořenové zelenině a vine hovězí maso na kořenové zelenině hovězí na zelenině a vínu
Suroviny: mrkev, petržel, cibule, víno červené, bobkový list, koření nové koření, olej, máslo, mouka jáhlová, sůl, šťáva citronová, pepř mletý, mléko, polenta instantní, máslo
Hovězí na víně a kořenové zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gErY
2 názory