Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 093 kJ / 978 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,18 g |
Tuky | 84,22 g |
Vláknina | 4,30 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,75 g |
Sůl | 4,35 g |
Sacharidy | 17,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZVD
Moje poznámka
Hovězí na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZVD
Nejnovější recepty
Rychlé tvarohovo-smetanové pohárky s čokoládou a ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Houbové fleky
Přidáno před 7 hodinami
Banánový koláč s ořechy
Přidáno před 10 hodinami
Vaječná tlačenka s houbami
Přidáno před 12 hodinami
Staročeský kočičí tanec s klobásou
Přidáno před 12 hodinami
Vaječný nářez s medvědím česnekem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kozí brada
Neregistrovaný před 1 hodinou
Kuře od koronera z Kentucky alias KFC
Neregistrovaný před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
Neregistrovaný před 2 hodinami
Masové kuličky s třemi druhy dipů
Nadja před 3 hodinami
Hovězí roštěná
Neregistrovaný před 4 hodinami
Piškotový dort s lehkým krémem
Neregistrovaný před 4 hodinami
Šalamoun
Neregistrovaný před 4 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Neregistrovaný před 5 hodinami
Chlebíček z bílků
Neregistrovaný před 5 hodinami
Jednoduché punčové řezy
Neregistrovaný před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí zadní recept pohlreich,
hovězí maso na víně,
hovězí krk pohlreich,
hovězí pérko,
recepty pohlreich hovězí krk,
hovězí na na cervenem vine,
hovězí pérko recepty,
hovezi na cervenem vine,
na víně,
hovězí zadní pohlreich,
hovězí navíně,
hovězí pérko recept,
hovězí recepty,
hovězí roštěná na víně,
hovězí na portském,
vaření s italem hovězí na víně,
hovězína víně,
recept na hovězí,
hovezinavine,
recepty na vine
Suroviny:
přední hovězí,
víno červené,
cibule,
slanina,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
jalovec,
tymián,
mouka hladká,
kečup sladký,
vývar,
sůl
Komentáře (9)