Hovězí kostky na víně se zeleninou

terezicka1 Kuchařka:

Hovězí maso 1 názor

43

Suroviny

asi 500 g hovězího plecka
plechovka hrášku
plechovka mrkviček
3 cibule
200 ml červeného vína
těstoviny
lžíce protlaku
2 stroužky česneku
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme cibuli. Přidáme promáčknutý česnek a smažíme dozlatova. Vložíme větší kusy masa, osolíme, opepříme a restujeme maso ze všech stran.

  2. Pak maso podlijeme vínem, vložíme protlak, promícháme a necháme zredukovat. Podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme do měkka. Pak zahustíme a přidáme plechovky zeleniny. Krátce provaříme a dochutíme solí a pepřem. Podáváme s těstovinami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 140 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí kostky na víně se zeleninou

  • Elina Elina(neregistrovaná)

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo