Bezinková šťáva nevařená, lisovaná
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 16 735 kJ / 4 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 000,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pomůcka ke konzervování Dr. Oetkera nahradila dříve používanou Petosu http://www.oetker.cz/cz-cs/nase-vyrobky/zavarovani...
Šťáva není určena primárně k pití, spíš na uložení na později - na obarvení kompotu, jiných šťáv nebo moučníků.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 9. 2023 11:10
Agness002: tahle šťáva není určena primárně k pití, spíš na uložení na později - na obarvení kompotu, jiných šťáv nebo moučníků. Dopíšu to do Poznámky.
3. 9. 2023 21:59
Syrové bezinky i šťáva z nich je mírně toxická, ve větších dávkách vyvolává nevolnost. Musi se minimalne 20 minut varit. Neni bezpečné konzumovat je v tepelně neupravenem stavu!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 27 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 50 minutami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 55 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 2 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Bezinky sklízíme koncem léta. Jejich zpracování je snadné, svou chutí a vzhledem připomínají borůvky
Ne každý holduje rybí polévce. Jenže jaké máme možnosti bezmasé štědrovečerní polévky? Rozhodně je z čeho vybírat
Další recepty
Tématické fráze: konzervační přípravek dr. oetker bezinková šťáva konzervační přípravek dr oetker štáva ze zralých bezinek šťáva z rakytníku nevařená přípravek ke konzervovani konzervacni pripravek na ovocne stavy konzervační přípravek do šťávy bezinková marmeláda top recepty za lisované za studena přípravek na konzervování dr.oetker pomůcka ke konzervování stava z bezinek nevarena konzervační přípravek na štávu konzervacni pripravek na šťávy konzervování za studena konzervování rakytníku připravek na konzevovani pripravek na šťávu konzervační přípravek na ovoce dr. oetker- pomůcka na stavy
Suroviny: voda, cukr písek, kyselina citronová,
Bezinková šťáva nevařená, lisovaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mmw3
2 názory