Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trvanlivé ovocné šťávy

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 7. 2010 11:17

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dnes mi volala kamarádka, jestli nemám nějaký recept na rybízovou šťávu, tak ho dávám k dispozici všem. Ať se vám povede, pokud ji budete také vyrábět. Žádný recept na její výrobu jsem tu nenašla.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

22. 11. 2011 10:37

Já přidávám osobně kyselinu citrónovou, vydrží nám, dokud se nevypije;-). Posílám fotečku:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 7. 2010 11:34

Já se zeptám asi dost blbě, zvlášť, když vím, že mi to tady už někdo říkal..:-/ Co je to kyselina sorbová? Já bych to určitě zkusila taky;-)

yanull yanull

28. 7. 2010 22:57

Zdeni, určitě je to tak, jak píšeš. Děkuji za upozornění,:-K tak to dopadá, když člověk myslí na více věcí najednou. :-//;-)

zdenicka00

28. 7. 2010 20:48

To množství cukru mělo být asi 0,85 kg a ne 0,85 dkg ?

aranosi

21. 7. 2010 19:57

Domácí šťávy jsou super:yes:7 bodík

rebeka rebeka

21. 7. 2010 13:37

tak hodně podobně děláváme i u nás,včetně té "sorbovky"ještě se nikdo neotrávil ani neumřel;-):-Dšťáva je výborná,krásně voní a vůbec..protože to znám,tobě boda posílám..a jestli to půjde(to víš,já jsem ženiální,co se techniky týče:-D)zkusím dodat foto;-):yes:

yanull yanull

21. 7. 2010 12:52

Kodadová: Také jsem toho názoru, že chemie co nejméně, nejlépe vůbec, ale někdy to zkrátka jinak nejde. A jestli si myslíš, že se s ní nikde a v ničem nepotkáváš, tak se podívej na tento odkaz. Myslím, že existují větší "hnusy" než je tato kyselina, jen o tom málokdo ví, já ale nikomu nic nevnucuji a ani nechci za nikoho nerozhoduji ;-) http://www.emulgatory.cz/seznam-ecek?prisada=E200

Kodadová

21. 7. 2010 12:45

kyselina sorbová je pěknej hnus. Dost škodlivé E. Snažím se těmto konzervantům všemožně vyhnout.:-((

Ivana Ch

21. 7. 2010 11:58

Dělám hodně podobně, je opravdu moc dobrá a nekazí se.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: štáva z ostružin domací sťáva z ostružin domácí šťáva domácí ovocná šťáva výroba domácí šťávy šťáva z ostružín recept domácí ovocné štávy domáčí šťávy co je kyselina sorbová výroba šťávy domací štava z ovoce domácí výroba ovocné štavy recept na ovocnou štávu domácí ostružinová šťáva domácí výroba štávy domácí ovocné šťávy recepty výroba ovocných šťáv recepty na štavy ostružinová šťáva ovocná domácí šťáva

Suroviny: rybíz, jahody, maliny, ostružiny, cukr, kyselina sorbová

TopRecepty.cz

Trvanlivé ovocné šťávy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pzq6