Čatní 5x
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 260 353 kJ / 62 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2 164,45 g |
Tuky | 181,20 g |
Vláknina | 5 114,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16,63 g |
Sůl | 23,00 g |
Sacharidy | 12 373,04 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 18 minutami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 10 minutami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 29 minutami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 56 minutami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 1 hodinou
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 10 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 11 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 13 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: catni catni z nezralych rajčat čatny chutney z nezralých rajčat recepty zeleninove čatní ze zahradky čatní z rajských paprikové čatní chutney čatný z rajských chatni cibulove catni skorice rajce paprikách co je čatní čatní s jablky a s paprikou čatní z pálivývh paprik recept cibulové čatní chutney z pálivých papriček rajské čatní catni z palivych paprik cibulové bílé čatní cuketové čatní recept s horcicnym seminkem
Suroviny: jablko, cibule, česnek, sůl, zázvor, paprika sušená pálivá, cukr, ocet, rozinky, jablko, datle, rozinky, cibule, cukr, sůl, koření hřebíček, koření nové koření mleté, ocet, paprika čerstvá červená, cibule, cukr, ocet, paprika sušená sladká, sůl, rajče, česnek, olej olivový, ocet vinný bílý, feferonka, cukr hnědý, paprika sušená sladká, semínka hořčičná, švestky, jablko, rozinky, cukr, voda, sůl, chilli, zázvor mletý,
Čatní 5x
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xgjJ
0 názorů