Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablkové čatní

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 10. 2008 16:50

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 985 kJ / 1 670 kcal
Bílkoviny8,13 g
Tuky5,45 g
Vláknina39,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,47 g
Sůl16,00 g
Sacharidy380,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

amyla

20. 8. 2021 11:40

Merunkové čatní je nejlepší co znám. Už ho dělám léta a vydrží i 3 roky.:-)

maris maris

30. 9. 2015 18:47

lenka0: Leni, nemám vyzkoušeno, určitě ale uchovávat v ledničce, je tam sice ocet - ten konzervuje, ale viděla bych to na maximálně týden - já jsem v tomhle ale možná až moc úzkostlivá:-8, těší mě, že vám chutná:-)

lenka0

30. 9. 2015 18:26

Je to výborné,ale má dotaz jak dlouho to můžu uchovat,když se to nezavařuje?

Jana Pá

1. 10. 2013 17:11

Mám další várku, sice upravenou dle našich chutí, ale je to:yes:

ne.ver

22. 9. 2012 22:09

Včera jsem toto čatní dělala a přijde mi moc dobré. Jen půl lžičky chilli je na mě moc, příště musím dát míň. Ale chlapům to bude chutnat. Taky doporučuju dát tak poloviční dávku octa. Každopádně díky za recept:yes:

Jana Pá

27. 9. 2011 17:39

Už na tom pracuji:-!, je to a hlavně vypadá velice :-p a víte, proč, že si to sama dusím, pak si nandám do skleniček a pak jenom "bužírujeme";-):-p

kecinka

20. 10. 2009 12:45

Musela jsem vyzkoušet a musím říct, že je to moc super, sice místo kari jsem měla jen kurkumu a místo chilli jsem dala jen papriku, nejíme moc ostré i tak to bylo moc vynikající. Doporučuji všem, co neví co s kyselejšími, nebo jinak nekonzumovatelnými jablky :o))

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 7. 2009 11:03

A tady díky podobným receptům vidím zase jinou variantu:-O a taky zajímavou! Dokonce bych řekla, že je trochu přijatelnější, než od Terezky, protože tady není to kaenské koření, nebo, jak se to píše a které není zrovna běžně vidět, nebo jsem slepá:-)):yes::yes:

Kabis

29. 12. 2008 15:49

Tak jsem si to dneska doma vyzkušel udělat a je to vynikající a jednoduchý:-)) akorát sem to možná trošku přehnal s tim octem :-D

tejaja tejaja

24. 10. 2008 08:28

Čatní môžete ako studenú korenenú omáčku použiť v podstate všade tam, kde by ste použili horčicu. Ku grilovanému, pečenému mäsu, k údeninám, k teplým, ale aj studeným mäsám.

spagetka spagetka

23. 10. 2008 18:49

:yes::-p:yes:

maris maris

23. 10. 2008 18:30

Evičko - nám to nejvíce chutná ke grilovanému masu;-)

spagetka spagetka

23. 10. 2008 18:30

no určitě zázvor taky dělá dobře.:yes: A jinak Evičko jako příloha k jakémukoliv masu a i třeba k obyčejnému párku nebo klobáse místo hořčice. Já tím třeba pečený plátek obložím, navrším a pak už jen přílohu. Je to výborná obměna. Jinak Maris má pravdu, těch variací je ....... a můžete to vlastně udělat z čehokoliv. :-p:yes:

Evicka

23. 10. 2008 18:02

K čemu to děvčata baštíte,ke klobáse??:-O :-p

maris maris

23. 10. 2008 17:43

spagetka - ono je hodně variací, záleží na chuti. Já se chystám, že příště dám o něco méně octa a přidám vymačkanou šťávu ze zázvoru. S hřebíčkem je to taky moc dobré:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: čatní z jablek čatní k masu jablkove chutney čatný z jablek jablkové čatní-recepty čatní z rajčat a jablek jablkový ocet jablečné čatní jablecne chutney jablečné čatný cuketové čatní k čemu čatní jablkové zavařeniny cesnekove catni chutney z jablek chatní z jablek chatny z jablek recept na čatní z jablek částní z jablek jak se dela catni

Suroviny: jablko, cibule, česnek, ocet, cukr, sůl, skořice, koření kari, chilli

TopRecepty.cz

Jablkové čatní

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6Av