Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota197 kJ / 47 kcal
Bílkoviny2,58 g
Tuky0,24 g
Vláknina3,80 g
Cholesterol0 mg
Sodík1 119 mg
Sůl2,75 g
Sacharidy6,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento špenát je opravdu výborný a mimo jiné se dá i mazat třeba na topinky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Anna Kocikova

20. 2. 2011 12:17

:-p+6:yes:Tento špenát je opravdu výborný a zahušťovat se nemusí,je takový hutnější,než protlak-do toho jíšku i vajíčka dávám.A s tím koprem,který máme moc rádi určitě vyzkouším:-p:-*

Bibinka

9. 3. 2010 11:30

Dneska bude s kuřecím plátkem a bramborama, už se na něj těším;-)

Martina-Brooklyn

24. 1. 2010 22:36

Tak jsem prave udelala spenat s koprem! O kopru ve spenate jsem predtim nikdy neslysela a jsem moc prijemne prekvapena uzasnou chuti. Spenat s koprem je chutove mnohem lepsi nez cesnekova verze, alespon pro me. Diky moc za super recept!:yes:

Romana

9. 10. 2009 15:51

Špenát mám moc ráda, kopr taky, ale spojit tyto suroviny dohromady by mne nikdy nenapadlo. Rychlé a výborné. Díky za typ.

Bibinka

3. 4. 2009 23:18

Marti, právě tenhle špenát nemusíš vůbec zahušťovat, je hustý sám o sobě úplně al dente, není tam žádná voda jako když uděláš ten drcený:-!Teď jsme ho měli k vepřu,úzo a knedle, ale pokud ho budu dělat, tak úplně ke všemu, kam se hodí-je opravdu lahodnej, tak jsem si špenát vždycky představovala;-)a ten kopr, no ňamičky mňam:-p:-D

Marta

3. 4. 2009 23:12

Bibinko, špenát nezahušťuješ? Ani vajíčkem? Musím říct, že kopr ve špenátu mě skutečně láká k vyzkoušení :-) a ta zakysanka v něm taky vypadá zajímavě ;-). A k čemu ho servíruješ?

Eliza

1. 4. 2009 18:58

Kopr máme rádi, do špenátu jsem ho ale nikdy nedávala. Tak co nejdřív vyzkouším, díky.

HankaPu

1. 4. 2009 18:30

Bibinko, ta zeleň:yes: ještě jsem nevyzkoušela tu tvojí zelenou polévku/byla od tebe, viď:-?/ a už se budu chystat na špenát, moc pěkné a určitě i dobré:-)) máš boďku:yes:

Katarinka

1. 4. 2009 15:53

Ja dávam do špenátu hodne masla,potom je taký jemný:-p

Bibinka

1. 4. 2009 15:51

Magdalenko, samoízřejmě česnek dát můžeš, ale v tom případě ten kopr nedávej, to by se chutě mlátily. Já také požívám česnek, ale tady ne. Kopru opravdu hrstička a právě ten dodá tomu špenátu tak božskou chuť. Dělám špenát docela často a máme ho rádi, žádný se však tomuto nevyrovná, věř mi.;-)

magdalenka

1. 4. 2009 15:23

Môžem sa spýtať na ten kopr? Obyčajne kombinujem špenát s cesnakom, tak si to dobre neviem predstaviť. Ďakujem za odpoveď.

Boubelinda

1. 4. 2009 15:14

Díky vyzkouším. ;-)

Jana Pá

1. 4. 2009 14:34

:-):-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: špenát recept jak se dela spenat špenát recepty špenát jako příloha špenát příloha jídla ze špenátu špenát špenát s jogurtem priprava sekaneho spenatu recept na spenat drcený špenát přílohy ke špenátu jidlo ze spenatu recept špenát špenát rcept špenát s kysanou smetanou zahušťování špenátu spenat ako priloha spenat drceny spenat priloha recept

Suroviny: špenát, cibulka jarní, kopr, olej olivový, vegeta, sůl

TopRecepty.cz

Špenát sekaný a nejchutnější

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/76p1