Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové kousky na rajčatech a bazalce, v papiňáku

Hodnocení receptu je 4,8 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

16. 7. 2011 17:28

Suroviny

Porce: 3 velké porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 556 kJ / 2 045 kcal
Bílkoviny70,99 g
Tuky182,15 g
Vláknina11,18 g
Cholesterol 335 mg
Sodík 3,71 g
Sůl9,21 g
Sacharidy27,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Verze pro obyčejný hrnec-postup stejný až po rozdrobení bujonu,jen vody dáte tolik,aby bylo maso do poloviny ponořené a za občasného promíchání a doplnění tekutiny vaříte pod pokličkou asi 40minut(záleží na druhu masa)Pak přidáte rajčata a ještě 15minut vaříte.Závěr je stejný:-)

Původně jsem měla v plánu dělat něco podobného,ale s jiným kořením a žampiony,ale konzerva byť ještě byla v záruce byla krásně vypouklá,tak po otevření letěla tím správným směrem,já jsem dala rajčata a čerstvou bazalku a moc jsme si pochutnali.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 6. 2017 20:24

Miras Kubišta: Děkuji za čas,který jste receptu věnoval:-K

Miras Kubišta

2. 6. 2017 14:22

Ale tedy za ten bujón je velký palec dolu. Takový sajrajt dávat o jídla.

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 4. 2017 19:15

Janička: I já děkuji:-K:yes:Komentář mě velice potěšil a doufám,že jídlo chutnalo:-8

Janička

22. 4. 2017 22:38

Aničko, moc děkuji za dobrý recept:-) Zrovna vařím, tak snad bude příteli chutnat, voní to krásně :-8 Jen ta rajčata jsem dala z plechovky.

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 6. 2013 16:04

Irrena:Jéé,Irenko,potěšila jsi mě;-):-*Děkuji Ti a doufám,že chutnalo:-p:yes:

Irrena Irrena

9. 6. 2013 09:07

Můj papiňák docela zahálí, ale dneska jsem ho vytáhla a vařím dle tvého skvělého receptu;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 9. 2012 11:37

lemarti:Leničko:-))děkuji Ti za uvaření dle mého receptíku:yes:Udělala jsi mi obrovskou radost:-KJsem ráda,že chutnalo;-):yes:

lemarti

13. 9. 2012 09:54

Aničko předevčírem jsem vařila a manžel se olizoval jak moc mu chutnalo;-)Dostal špeclíky a prohlásil,že to musím vařit častěji takže bodík a pochvala letí:-):-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 7. 2011 20:59

Malu::-)Papiňák je můj veliký kamarád a pomocník,používám také na všechno;-):yes:

Malu

26. 7. 2011 15:00

V papiňáku dělám všechno, dokonce i pečeni. Bez podlévání, je to pak ve vlastní šťávě, akorát se musí hlídat a nenechat vysmažit.:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 7. 2011 14:43

:-))Těm,co odzkoušeli děkuji;-)a těm,co pochválili děkuji také:-K

ivulinka ivulinka

17. 7. 2011 20:36

Takto upravená masíčka máme moc rádi, protože toho uvařím víc, třeba na dva dny a každý den k tomu je jina příloha. Moc se mi receptík líbí, spěchám s bodíkem:yes:

mysulka mysulka

17. 7. 2011 16:58

:-p:yes::yes::-K

Vercaaa

17. 7. 2011 16:39

Vcera jsem slintala nad fotkama, dneska uvarila a je to fakt mnamozni :-p Leti bodik:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 7. 2011 14:53

Colombo65:Ottíku děkuji:-KBylo šťavnaté i chutné;-):-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové maso na rajčatech vepřové na rajčatech vepřové maso v papiňáku vepřové maso na bazalce vepřové na bazalce maso na rajčatech vepřové kousky jak dlouho vařit vepřové maso jak dlouho vařit vepřové maso v papiňáku veprova pecene na rajcatech jak dlouho se vaří vepřové maso jak dlouho varit veprove v papinaku vepřové rajčata na rajčatech jak dlouho vařit rajčata vepřové s rajčaty vepřová pečeně v papiňáku co vařit z vepřového masa vepřové maso rajčata vepřové plátky v papiňáku

Suroviny: plecko, slanina, tuk, cibule, česnek, kečup sladký, bujón zeleninový, rajče, bazalka čerstvá, sůl, pepř mletý, paprika sušená pálivá, voda

TopRecepty.cz

Vepřové kousky na rajčatech a bazalce, v papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JE29