Snídaňový chlebík s grahamovou moukou pečený ve formě
Suroviny
Porce: 620 g
Nutriční hodnoty
Energie | 12 811 kJ / 3 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,85 g |
Tuky | 35,88 g |
Vláknina | 30,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9,62 g |
Sůl | 24,00 g |
Sacharidy | 574,82 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo bramborové kaše v prášku můžeme použít vařené, vychladlé nastrouhané brambory, ale musíme ubrat vodu. Na daný recept bych použila dvě malé nebo jednu středně velkou až větší bramboru.
Chlebíčkovou formu mám o velikosti 32 x 11,5 o výšce 8 cm
Mám ještě jednu větší, kde dělám z 1,5 dávky, ta je o velikosti 40 x 12,2 a stejné výšce.
Můžeme použít i jiný typ formy.
Vodu jsem se naučila na radu kamarádky spíš vážit než odměřovat. Mám několik různých odměrek a každá odměřuje jinak. A některé rozdíly jsou dost velké. :-))
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 8. 2011 18:18
5. 8. 2011 18:03
5. 8. 2011 10:12
5. 8. 2011 08:41
5. 8. 2011 07:32
Oveska: Rebi už odpověděla, jen ještě dodám, že jsem v poznámce doplnila, že na daný recept stačí jedna vařená brambora, jen se teda musí ubrat trochu vody. Nemám vždy po ruce vařené brambory, tak právě používám tu instantní kaši. Přidává se proto, že chlebík je pak déle vláčnější. Vždy je lepší použít čerstvé věci než instantní Já bych ji třeba nepoužila jako přílohu, ale do chleba ji přidávám
4. 8. 2011 23:29
4. 8. 2011 23:23
4. 8. 2011 23:00
4. 8. 2011 22:23
4. 8. 2011 22:18
4. 8. 2011 19:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 8 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 12 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 5 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 6 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 6 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 8 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 8 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 8 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 8 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 8 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Další recepty
Tématické fráze: chlebíčková forma pečení v kameninové formě kameninové formy na pečení kameninové formy grahamová veka recept silikonové formy na pečení recepty pečení v keramické formě domácí grahamová veka grahamová veka jak se peče v silikonové formě domácí chléb ve formě pečení chleba v kameninové formě postup jak se peče v kameninové ve formě forma na pečení veky graham mouka kase pečeme v kameninové formě grahamova buchta grahamova kaše recept na grahamovou veku kameninové pečící formy
Suroviny: mouka hladká, mouka grahamová, kaše bramborová v prášku, sůl, cukr, voda, olej, droždí čerstvé, mouka hladká, mouka grahamová, kaše bramborová v prášku, sůl, cukr, voda, olej, droždí čerstvé, semínka lněná
Snídaňový chlebík s grahamovou moukou pečený ve formě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wnD8
11 názorů