Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 571 kJ / 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 4,85 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8,01 g |
Sůl | 20,01 g |
Sacharidy | 12,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb pečený v římském hrnci - postup
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZEy
Moje poznámka
Chléb pečený v římském hrnci - postup
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZEy
Nejnovější recepty
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 6 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 34 minutami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 1 hodinou
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 2 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 3 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 4 hodinami
Královské žampiony
Lenka1980 před 4 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta II
Linda 989 před 5 hodinami
Hlíva se žampiony na smetaně
Lenka1980 před 5 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Sally.K51 před 5 hodinami
Tématické fráze:
římský hrnec recepty,
římsky hrnec,
hrnec na pečení chleba,
recepty pro rimsky hrnec,
peceni chleba,
recepty římský hrnec,
římský hrnec glazovaný,
domácí chleba v hrnci,
litinový hrnec na pečení chleba,
pečeny chleba,
pekáč na pečení chleba,
hrnec na chleba,
recepty v římském hrnci,
draci v hrnci recepty,
recepty z římskeho hrnce,
peceny chleb,
rimske hrnce,
recepty na peceni chleba,
římský hrnec s glazurou,
recept na peceni chleba
Suroviny:
mouka pšenično-žitná na domácí chléb,
kmín celý,
semínka lněná,
sůl,
cukr,
droždí čerstvé,
voda,
Komentáře (16)