Chléb pečený v římském hrnci - postup
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 571 kJ / 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 4,85 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8,01 g |
Sůl | 20,01 g |
Sacharidy | 12,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 10. 2011 07:38
13. 11. 2010 10:59
13. 11. 2010 10:44
24. 2. 2010 15:32
24. 2. 2010 15:15
24. 2. 2010 14:58
24. 2. 2010 14:46
11. 2. 2010 09:01
11. 2. 2010 07:31
11. 2. 2010 01:49
10. 2. 2010 22:25
10. 2. 2010 22:23
10. 2. 2010 22:13
10. 2. 2010 21:57
10. 2. 2010 21:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 1 hodinou
Francouzské řízečky
Přidáno před 8 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 9 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 11 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 21 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Právě bylo uvařeno:
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 1 minutou
Candát pečený na másle
Sergi uvařil před 25 minutami
Hrníčkový mrkvový koláč s jogurtovou polevou
Princezna@Lada uvařila před 2 hodinami
Dušené vepřové kotlety
RadaNaty uvařila před 2 hodinami
Pudingové lívance (bez mouky)
projach uvařil před 2 hodinami
Rajská omáčka s hovězím masem
PetraJ7 uvařila před 3 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Santiago uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: římský hrnec recepty římsky hrnec hrnec na pečení chleba recepty pro rimsky hrnec peceni chleba recepty římský hrnec římský hrnec glazovaný domácí chleba v hrnci litinový hrnec na pečení chleba pečeny chleba pekáč na pečení chleba hrnec na chleba recepty v římském hrnci draci v hrnci recepty recepty z římskeho hrnce peceny chleb rimske hrnce recepty na peceni chleba římský hrnec s glazurou recept na peceni chleba
Suroviny: mouka pšenično-žitná na domácí chléb, kmín celý, semínka lněná, sůl, cukr, droždí čerstvé, voda,
Chléb pečený v římském hrnci - postup
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZEy
15 názorů