Formanská makrela

zizala Kuchařka:

4 porce Ryby 5 názorů

43

Suroviny

4 makrely
citron
2 romadúry
sůl
česnek
olej
kmín
paprikový olej
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Dobře odleželé romadúry rozmačkáme se solí, česnekem, kmínem a lžící oleje.

  2. Makrely pokapeme citronem, břišní dutinu jim naplníme sýrovou směsí, sepneme jehlou, potřeme povrch olejem promíchaným s paprikou a grilujeme asi 15 minut po každé straně. Podáváme s citrónem.

Poznámka

Lépe je zabalit makrely po naplnění do alobalu, aby sýr nevytekl, byla by ho škoda ;-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Formanská makrela

  • Karlik Karlik(neregistrovaný)

    Moc dobré to bylo. V troubě na 250, v alobalu. I bez potření olejem a paprikou to bylo bezva.

    Odpovědět

  • Pavel (10 let) Pavel (10 let)(neregistrovaný)

    manm mnam mna.......:-! :-p:-p:-p:-p:-p:yes:

    Odpovědět

  • zizala zizala(autorka receptu)

    Hanko, mám radost, že chutnalo, děkuju za pochvalu;-)

    Odpovědět

  • Hanka Hanka(neregistrovaná)

    Luxusní recept, vyzkoušela jsem a je to moc dobré,jen jsem neměla po ruce makrelu, tak jsem nahradila sleděm. Sýrová směs uvnitř je skvělá. Doporučuji

    Odpovědět

  • anomis anomis

    To vypadá strašně zajímavě,romadúr mam ráda,ryby též a dát to dohromady, to by mě nenapadlo,vyzkouším a dávám bodík:yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: makrela recepty makrela grilovana makrela makrela recept recept na makrelu recepty makrela recepty na makrelu kuchařka ryby recept makrela isomalt recept grilované makrely pečená makrela recept na brumíky recept na makrely makrela-recepty makrely recepty na makrely recepty z ryb makrela benešník recepty z makrely

Zapomněl/a jsem heslo