Formanská makrela

zizala Kuchařka:

4 porce Ryby 5 názorů

43

Suroviny

4 makrely
citron
2 romadúry
sůl
česnek
olej
kmín
paprikový olej
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Dobře odleželé romadúry rozmačkáme se solí, česnekem, kmínem a lžící oleje.

  2. Makrely pokapeme citronem, břišní dutinu jim naplníme sýrovou směsí, sepneme jehlou, potřeme povrch olejem promíchaným s paprikou a grilujeme asi 15 minut po každé straně. Podáváme s citrónem.

Poznámka

Lépe je zabalit makrely po naplnění do alobalu, aby sýr nevytekl, byla by ho škoda ;-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Formanská makrela

  • Karlik Karlik(neregistrovaný)

    Moc dobré to bylo. V troubě na 250, v alobalu. I bez potření olejem a paprikou to bylo bezva.

    Odpovědět

  • Pavel (10 let) Pavel (10 let)(neregistrovaný)

    manm mnam mna.......:-! :-p:-p:-p:-p:-p:yes:

    Odpovědět

  • zizala zizala(autorka receptu)

    Hanko, mám radost, že chutnalo, děkuju za pochvalu;-)

    Odpovědět

  • Hanka Hanka(neregistrovaná)

    Luxusní recept, vyzkoušela jsem a je to moc dobré,jen jsem neměla po ruce makrelu, tak jsem nahradila sleděm. Sýrová směs uvnitř je skvělá. Doporučuji

    Odpovědět

  • anomis anomis

    To vypadá strašně zajímavě,romadúr mam ráda,ryby též a dát to dohromady, to by mě nenapadlo,vyzkouším a dávám bodík:yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo