Koprová omáčka s karamelovým základem
S karamelovým základem s octem je tato koprová omáčka velmi příjemně sladkokyselá, ocet ztratí svou ostrost a výsledná chuť je rozdílná oproti klasickému postupu.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 503 kJ / 1 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,95 g |
Tuky | 59,41 g |
Vláknina | 8,85 g |
Cholesterol | 378 mg |
Sodík | 676 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 119,69 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Poctivě jsem prošla všechny zdejší "koprovky", ale tento způsob ochucení jsem zde nenašla. Snad některé začínající kuchařce pomůže.
Inspirovala jsem se šéfkuchařem Titem Eliášem (Apetit 7/11).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 6. 2023 06:50
21. 3. 2018 10:59
4. 11. 2017 00:45
20. 10. 2017 08:54
24. 5. 2017 19:19
24. 5. 2017 18:47
29. 12. 2016 03:42
28. 9. 2015 20:26
27. 9. 2015 12:18
13. 7. 2015 13:40
4. 3. 2015 13:39
12. 5. 2014 20:44
6. 2. 2014 13:38
5. 2. 2014 12:50
22. 11. 2013 21:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 29 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 9 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 10 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 10 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 12 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 12 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 12 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Vývar z masa a kostí je základem polévek i omáček. Jak uvařit ten nejlepší vývar
Další recepty
Tématické fráze: koprová omáčka s karamelem luxusní koprová omáčka koprová omáčka apetit aby se omacka nesrazila koprová omáčka koprová omáčka recept aby se koprová omáčka nesrazila luxusni koprovka koprova omačka aby se nesrazila aby se koprovka nesrazila koprová omáčka top recepty aby se nesrazila koprovka nejlepší koprovka koprovka karamel koprovka s karamelem koprovka na karamelu lahodná koprovka aby se nesrazila omáčka zahusteni koprovky koprova omáčka z hoveziho
Suroviny: plec hovězí, mrkev, petržel, celer, cibule, koření nové koření, pepř celý, sůl, vývar hovězí, smetana na vaření, mléko, kopr, sůl, pepř mletý, máslo, cukr, ocet, mouka, šťáva citronová, máslo
Koprová omáčka s karamelovým základem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgV0
62 názorů