Croissanty s jednoduchou přípravou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 25 006 kJ / 5 976 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,81 g |
Tuky | 315,77 g |
Vláknina | 25,15 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 653,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Môžeme plniť slanou náplňou, napr šunka, syr, chorizo, povrch sypať syrom a pod.
Cesto je treba v chladničke dobre vychladiť, mňa tlačil čas, takže teraz nie sú croissanty úplne perfektné.
Pridávam kvôli úplne jednoduchému spôsobu prípravy croissantového cesta, odpadá zložité prekladanie.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 10. 2013 12:53
super recept,určitě je zkusím
17. 9. 2013 17:09
Katka B: Tvoja reakcia ma veľmi potešila. Ďakujem a som rada, že si spokojná!
17. 9. 2013 15:00
S těsem se výborně pracovalo a croissanty jsou úžasný. Místo nutely jsem plnila marmeládou a nemělo to chybu. Recept budu určitě opakovat a jistě ho zkusím i na štrůdl díky
17. 9. 2013 11:34
Katka B:Já dělám jako ty,a vždycky se povedou!
16. 9. 2013 20:57
Ja som nechávala už zamotané croisasanty v chladničke do rána...
A tie dve hodiny len oddýchnuť v chladničke natreté cesto-závin. Snáď sa ti aj tak vydaria.
A tie dve hodiny len oddýchnuť v chladničke natreté cesto-závin. Snáď sa ti aj tak vydaria.
16. 9. 2013 20:44
magdalenka: Takže: těsto jsem právě dodělala a dala do ledničky. Zítra ráno zkusím vyválet, nařezat, smotat a upíct a zase dám echo
11. 9. 2013 08:44
Katka B:Budem len rada. PRAVÉ listové cesto som robila asi dvakrát, pravé štrúdľové - ťahané asi trikrát. Stačilo... Odpaľované sa mi darí, pokazila som len asi raz...
Nech sa ti darí! A chutí!
Nech sa ti darí! A chutí!
11. 9. 2013 08:35
No tak tohle musím vyzkoušet. Jsou 2 těsta, který mi nejdou - listové a odpalované. Proto tohle je VÝZVA a podle těch ohlasů, to snad ani zkazit nemůžu Jakmile vyzkouším, dám info.
26. 8. 2013 17:23
Holky, ja som z vás (aj z vášho hodnotenia) nadšená...
26. 8. 2013 16:42
Jitkas: Je to velmi nevděčný moučník,když si neodložíš - nemáš. Když bylo horko odmítla jsem péct.Upekla jsem v sobotu,kolik myslíš ,že zbylo ?
Tři,které jsem uložila na talíř do špajzky nahoru na polici aby na ně nebylo vidět a pak jsem si je dala do mrazáku. Byla tady dcera i synáček a manžel se také nijak neukrátil. Do pul hoďky puldenní práce pryč!
Tři,které jsem uložila na talíř do špajzky nahoru na polici aby na ně nebylo vidět a pak jsem si je dala do mrazáku. Byla tady dcera i synáček a manžel se také nijak neukrátil. Do pul hoďky puldenní práce pryč!
26. 8. 2013 12:38
magdalenka: Nemohou se nevydarit, dva plechy zmizely tzv. na posezeni, sklenicka marmrlady a Nutelly tez. Byli i taci, co jedli se sunkou a syrem. Snad se mi jednou podari nejaky dat do mraznicky. Urcite budu muset upeci extra varku a mlcet. Ja osobne mela jeden a ten jsem snedla jeste teply, neb jsem vedela, ze jinak utru nos. Kdyz se ptali, zda je to cesky recept, jsem rekla ne, je ryze slovansky od jiste Pani Magdalenky!!
24. 8. 2013 19:21
Zadelano, vyvaleno a ulozeno do lednice. Zitra rano upecu, aby byly cerstne ke snidani. Tentokrat bez naplne, at se kazdy obslouzi, jak je libo. Mam tu navstevu a nastesti se ochladilo. Recept opravdu svetovy!!
23. 7. 2013 22:03
Mám radost z vás všetkých, z fotiek, z celého klubu...
23. 7. 2013 11:06
Tak jsem je také vyzkoušela, ale bez náplněJsou vynikající
22. 7. 2013 17:35
Včera ve slané úpravě (jen se solí), to máme nejraději zkusila jsem z části těsta i motat tyčky a ty se ochutnaly jako první
P.S. Podařilo se mi uložit několik kousků do krabičky do marazáku a mlčím jak hrob Pssssst
P.S. Podařilo se mi uložit několik kousků do krabičky do marazáku a mlčím jak hrob Pssssst
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 54 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 57 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: recepty ládi hrušky crosanty croasant s nutelou croasant láďa hruška croasant crosanty recepty recept na croissanty croasant recept croissant recept francouzský croasant recept crosanty recept crosanty podle ládi hrušky croasant ládi hrušky croasant podle ládi hrušky jak vyválet těsto na croasant lada hruška crosanty croasant z listového těsta recept na domácí croasant croasant lada hruska motani croisantu syrove crosanty
Suroviny: mouka hladká, droždí čerstvé, cukr, sůl, smetana kysaná, vejce, máslo, máslo, mouka hladká, vejce, nutella
Croissanty s jednoduchou přípravou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poMy
121 názorů