Litá buchta
Suroviny
Porce: asi 40
Nutriční hodnoty
Energie | 30 644 kJ / 7 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,54 g |
Tuky | 283,93 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 533 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 1 071,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo prášku do pečiva používám jedlou sodu, té dávám 1 malou lžičku do 25 dkg mouky a když je jí více tak 2 lžičky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 4. 2016 13:43
13. 4. 2016 12:23
13. 8. 2014 14:46
13. 8. 2014 14:37
30. 3. 2014 10:57
29. 3. 2014 13:56
29. 3. 2014 13:54
29. 3. 2014 13:45
Ještě odhadni, na jakou teplotu a jak dlouho jsi to pekla, každý to musí stejně dělat dle své trouby, ale aspoň přibližně
29. 3. 2014 13:40
29. 3. 2014 13:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 3 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 4 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 16 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 19 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 19 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s cizrnou
Lennulinka uvařila před 4 minutami
Čevapčiči podle retro receptu
Jan Nemec uvařila před 30 minutami
Hovězí v žampiónech s brokolicí
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 41 minutami
Duhový dort
Andreass uvařila před 1 hodinou
Brokolicová polévka se sýrem a smetanou
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Silný slepičí vývar s nudlemi
.Bramburka. uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
obrovav uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 11 hodinami
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 11 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kypřicí prášek versus jedlá soda: Jaký je mezi nimi rozdíl, jak fungují v těstě a lze je vzájemně nahradit?
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
Další recepty
Tématické fráze: litá buchta lita buchta s ovocem líté buchty recept na litou buchtu litá buchta s pudinkem litá buchta bez vajec litá kynutá buchta s ovocem kynutá litá buchta s ovocem jednoduché lité buchty buchty lité kynutá litá buchta litá buchta s jablky litá buchta recept lita kynuta buchta buchta bez prášku do pečiva buchta s jedlou sodou jednoduchá litá buchta litábuchta litá buchta s tvarohem top recept recept litá buchta
Suroviny: mouka polohrubá, cukr, vejce, olej, cukr vanilkový, pudinkový prášek, mléko, prášek do pečiva
Litá buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NjPK
10 názorů