Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Peřinková buchta s pudinkem

Nadýchaná jako peřinka, přesně taková je tato pudinková buchta. Přestože může působit příliš obyčejně, po prvním ochutnání změníte názor. Pudink dodává celému moučníku perfektní vláčnost a zakysaná smetana ho skvěle osvěží.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

2. 7. 2008 08:13

Suroviny

Tento recept najdete
v nové kuchařce!

Kuchařka Naše moučníky
obsahuje 150 receptů
včetně tohoto.

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 818 kJ / 3 781 kcal
Bílkoviny92,04 g
Tuky149,48 g
Vláknina6,80 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 924 mg
Sůl2,80 g
Sacharidy513,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Napalsko

16. 4. 2021 17:11

Vynikající:yes::-), dělám velmi často:-K

ivule60 ivule60

21. 10. 2018 11:33

luxusní buchta,chutově nemá chybu,je rychlá a zmizela za odpoledne:-D:yes:

Veronika

8. 11. 2017 22:06

Zdravím.
Buchtu jsem pekla již několikrát...vydařila se ...recept luxusní.
Pekla jsem ji i známým na stavbu....a nezbyl ani kousek....všichni byli spokojeni... ;-)
Prostě vynikající, všem chutná
:yes::yes:

tejaja tejaja

2. 4. 2017 18:06

magdalenka: :-) Asi máš pravdu, môžeme fakt len tipovať.;-)

magdalenka magdalenka

2. 4. 2017 09:49

tejaja: tipujem, že jedna kuchárka dala cesto na nízky malý plech (tak liezol von) a druhá dala málo pudingu...tento múčnik sa obyčajne vydarí každému.

tejaja tejaja

2. 4. 2017 09:28

Opätovne po dlhšom čase som piekla, tentokrát s "vylepšením", na puding som naukladala na tenké mesiačiky narezané slivky. Pečiem na 180°C. Nerozumiem, ako sa puding môže dostať na steny rúry ani ako zmizol puding. Sublimoval? Koláč je dobrý. :yes:

Věrka

6. 3. 2017 23:02

Buchtu jsem pekla na 200°C a pudink téměř zmizel a zbyla mi děravá buchta, ale chuťově je super.

Monika

10. 2. 2017 14:40

Tak doufam, ze bude alespon skvele chutnat, protoze takovy 'hrnecku var', co buchta predvedla v troube pri peceni, jsem jeste nezazila. :-) Vzhuru na cisteni :-D.

Jitka

1. 9. 2016 20:46

Ferda:Jestli nebyla vada v pečení, neměla jsi to v příliš horké troubě, ono to chce po chvilce teplotu snížit a také to někdy dělá prášek do pečiva, bývá někdy hodně " vzrušený" doporučuji déle třít těsto před litím na plech, nestačí jen zamíchat, chce to třít, aby vše bylo hodně rovnoměrně rozloženo a pak to nebude v některém místě dělat takovou bouři.:-p

Klára

23. 2. 2016 15:08

Ahoj.. Tak jsem to zkusila jako muffiny a fakt to vyšlo.. Moc dobrý recept.. Dobrou chuť ;-)

čoki

13. 4. 2014 10:00

Ferda:co takhle PRDOPEČE dát je půlku. Anahoru na zakysanou smetanu dej nakrájené broskve. A samo,že peč v hlubokém plechu. Unás ji peču už asu deset let a klidně každý týden.

Ferda

1. 4. 2014 11:11

Ahoj všem:-) budu asi jediná, koho tento recept nenadchnul:-8 při pečení se dělaly na pudinku obrovské bubliny, některé tam i zůstaly, jak se těsto pod ním snažilo dostat výš? Pudink se dostal místy i na stěny trouby, nechápu :-D měla jsem něco udělat jinak?
Jinak chuťově si tyto řezy okolí chválí, mně chutnaly např. Míša řezy asi více, ten pudink mi tam nějak nesedí, nevím.. Ale to je individuální :-)

Tom Beyk Tom Beyk

26. 2. 2014 21:31

Dostali jsme tuto buchtu ochutnat a recept od známých. Protože jsem toho v životě moc nenapekl, tak mi bylo divné, že se lije pudink na syrové těsto a peče. Zkusil jsem tady vyhledat podle ingrediencí buchtu tady a ejhle - našel. Mám to tedy potvrzeno a mohu tuto buchtu vřele doporučit - je fakt vynikající :-p ale možná taky proto, že dáváme podle našeho rcp. 2 dcl :-! oleje, 5 vajec a navrch 3x 200ml kysané smetany:-) (samozřejmě vč. skořicového cukru). Na foto jsem zapomněl:-// ale vypadala podobně jako od "tejaji".

kiťka

31. 7. 2013 12:54

Mamka uz pece, akorat to testo bylo fakt hodne tuhe tak jsme pridaly trochu mleka a pak uz to bylo ok:-)
Akorat mi prijde je je ji trosku malo.
Ale snadno se pridela kdyz buda dobra:-)):-p:-);-)
Dekuji!

kiťka

31. 7. 2013 12:54

Mamka uz pece, akorat to testo bylo fakt hodne tuhe tak jsme pridaly trochu mleka a pak uz to bylo ok:-)
Akorat mi prijde je je ji trosku malo.
Ale snadno se pridela kdyz buda dobra:-)):-p:-);-)
Dekuji!

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pudinková buchta na plech buchta pudinková buchta rychlá buchta s pudinkem buchty recepty tvarohová buchta s pudinkem vynikající buchty na plech peřinková buchta se zakysanou smetanou buchta s pudingem buchta s pudinkem a zakysanou smetanou tvarohovo pudinková buchta recepty na buchty perinova buchta pudinková buchta s tvarohem buchta bez vajec recepty s pudinkem buchta z pekla peřinová buchta s tvarohem buchta s malinami ananasová buchta s pudinkem

Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, vejce, olej, prášek do pečiva, pudink vanilkový, mléko, cukr krupice, smetana zakysaná, cukr skořice, strouhanka

TopRecepty.cz

Peřinková buchta s pudinkem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BDo