Pstruh na bylinkovém másle s novými brambůrkami
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 3 203 kJ / 766 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,54 g |
Tuky | 82,06 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 7 minutami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 11 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Právě bylo uvařeno:
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 4 minutami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 35 minutami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 9 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 9 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 13 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 13 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 16 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 16 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 17 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Bylinkové máslo je mimořádně lahodné. Snadno je připravíte podle videonávodu
Další recepty
Tématické fráze: pstruh na bylinkovém másle petrželové brambor pstruh na bilinkovém másle pstruh na másle s bylinkami pstruh na bilynkovém másle filátka ze pstruha pstruh na bilinkovém másle petrželové brambor bylinkové máslo na pstruhy pstruh bylinkové maslo recept na pstruha v troubě s bylinkovým másle
Suroviny: pstruh, čerstvé bylinky, pepř čtyř barev, sůl hrubozrnná, česnek, máslo, brambory rané
Pstruh na bylinkovém másle s novými brambůrkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XzRm
0 názorů