Filátka ze pstruha na čerstvých bylinkách

mika59 Kuchařka: mika59

Doba přípravy: 5 minut + 10 minut odležení 2 porce Ryby 3 názory

Suroviny

4 pstruží filátka
čerstvé bylinky (měla jsem šalvěj, tymián, kopr a petrželku)
lžíce olivového oleje
sůl
pepř
mletý kmín
pár kapek citronové šťávy
kousek másla
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Očištěná, omytá a osušená filátka okořeníme. Bylinky nasekáme na jemno a smícháme s olejem a citronovou šťávou. Rybku obalíme bylinkami a necháme odpočinout.

  2. Máslo rozehřejeme a filátka opékáme krátce asi 2 minuty z každé strany. Začínáme kůží dolů. Podáváme s bramborem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Filátka ze pstruha na čerstvých bylinkách

Tématické fráze: pstruh na bylinkach filet pstruh duhový v alobalu recepty filet z pstruha na bylinkach filet pstruha na bylinkách filátko pstruh filety se pstruha na bylinkách pstruh filatko filatka ze pstruh recept na cerstveho pstruha filet ze pstruha na bylinkách pstruh lososovitý recept s majonezou filátko ze pstruha brambůrky pstruh na filatka pstruh na čerstvých bylinkách