Vepřová pečeně po frankfurtsku
Porce masa prošpikovaná párky zaujme nejen hezkou mozaikou na talíři. Podle druhu a kvality zvolených párků můžeme ovlivnit i výslednou chuť omáčky. Čím kvalitnější surovina tím výraznější bude chuť.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 212 kJ / 1 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,91 g |
Tuky | 55,27 g |
Vláknina | 5,45 g |
Cholesterol | 368 mg |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 23,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chuť omáčky je závislá na tom, jaké párky použijeme, proto vybereme nějaké kvalitní výraznější chuti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 8. 2022 09:03
17. 12. 2020 11:27
21. 8. 2019 11:09
21. 8. 2019 11:09
21. 8. 2019 10:15
20. 8. 2019 22:53
Opravdu jídlo tohoto názvu bez papriky
No, nakonec proč ne, že
20. 8. 2019 21:50
20. 8. 2019 21:50
20. 8. 2019 21:43
20. 8. 2019 21:23
20. 8. 2019 20:50
20. 8. 2019 20:25
20. 8. 2019 20:11
20. 8. 2019 20:00
20. 8. 2019 19:37
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 45 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 47 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 58 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký přehled nejznámějších druhů párků: Frankfurtské se hodí do polévky, debrecínské na gril a spišské k zapékání
Nejlepší omáčky české kuchyně. Které jsou ty nejžádanější a jak je připravit
Jak dlouho se vaří vepřové maso? Ať už kýta, panenka, nebo krkovice, každá část potřebuje jinou tepelnou úpravu
Další recepty
Tématické fráze: vepřová pečeně vepřová pečeně vcelku recept vepřová pečeně recept vepřová pečeně recepty vepřová pečeně vcelku top recepty vepřová pečeně pečeně veprove recept veprova pecene veprova pecene s parkem vepřové po franktfurtsku pečené vepřové maso recepty maso po frankfurtsku vepřová pečeně. top recept maso po franfurtsku zbytek vepřová pečeně vepřová pečeně vcelku videorecept vepřové maso s párkem recepty z vepřové pečeně recept na veprovou peceni vepřová pečeně po
Suroviny: pečeně vepřová, párky, cibule, česnek sušený, tymián, sůl, pepř mletý, mouka hladká, vývar masový, olej
Vepřová pečeně po frankfurtsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z1lv
21 názorů