Pečené brambory s vepřovým masem a moravankou

jollka Kuchařka:

Doba přípravy: 2hod PT2H00M Vepřové maso 8 názorů

59

Suroviny

1 lžíce sádla
brambory (syrové)
kmín
moravanka
vepřové maso (krkovice - kotleta - ořez)
cibule
hořčici
kečup
sůl
pepř
máslo
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Syrové a oloupané brambory nakrájíme na kolečka, pomažeme pekáč sádlem a vrstvíme.

  2. Brambory trochu posolit a okmínovat na to moravanku-větší kusy pokrájet, cibuli na kolečka, maso na kostičky, hořčici, kečup nakonec brambory, osolit.

  3. Můžem dát trochu grilovacího koření.

  4. Nepodlévám, nakonec na zjemnění dáme máslo.

Poznámka

Z masa jsem měla plátky krkovice,které jsem naklepala osolila a opepřila pak nakrájela na kostky,nezapomenout pokrájet feferonku,která je v moravance.Je to pikantní a velice dobré.Jen doufám že to tu není recept mám už asi 20let. Z moravanky se štáva vyleje!

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pečené brambory s vepřovým masem a moravankou

  • Janinka Janinka(neregistrovaná)

    To těsto je jako na palačinky. Do trouby na plech nalijeme olej, necháme rozpálit a pak nalijeme to těsto a hned do něho naházíme připravené ovoce, nejlépe borůvky a upečeme. Mňamka, zkuste to!!!:-):-):-)):-)):-))

    Odpovědět

  • jollka jollka(autorka receptu)

    Jiřičko zapni jestli máš horkovzduch a bude to krááásně křupavé,zprvu pod poklčkou a pak horkovzduch;-):yes: chutnalo??

    Odpovědět

  • Jiřička Jiřička(neregistrovaná)

    Toto jsem chtěla dát pod bublaninu. Omlouvám se.

    Odpovědět

  • Jiricka Jiricka(neregistrovaná)

    Kuchařinky, mám na Vás prosbu. Moje mamka dělávala bublaninu s třešněmi a byla z těsta, které vypadalo jako na lívance. Byla výborná, ale já se jí nikdy nezeptala jak se dělá a dnes už mi to neřekne. Prosím neznáte některá tento recept nebo podobný. Byl v tom určitě nějaký omastek. Navrchu byla posapaná krystalem a skořicí. Omlouvám se pokud sem tento dotaz nepatří, ale nevěděla jsem kam bych svůj dotaz napsala. Děkuji.

    Odpovědět

  • Jiricka Jiricka(neregistrovaná)

    Dobré ráno, všechno je v pekáčku, ale nevím zda to péct nejprve pod alobalem - poklicí a pak to nechat chvilku odkryté,aby to dostalo kurčičku. Řekne mi to někdo takhle po ránu? Děkuji .:-(

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Zajímavý recept! Vypadá moc dobře. Už ukládám a vyzkouším.:yes:+

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Jolko - hlavně nálev z Moravanky nevylévej do odpadu -je naprosto skvělý při nakládání hermelínu a hub!!!!:-p;-):yes:

    Odpovědět

  • mardosa mardosa

    To vypadá super,super :yes::yes::yes:.Určitě to vyzkouším.

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: pečené brambory s masem pecene brambory zapečené brambory s moravankou veprove maso na moravance maso na moravance brambory pečené s masem v alobalu maso s moravankou francouzské brambory s moravankou vepřové na moravance vepřová pečeně s bramborem pečené maso recepty brambory pečené s masem pečené brambory recept recepty s moravankou pečené maso na moravance kotlety s moravankou zapečené maso s moravankou pečené maso s bramborem zapečené kotlety s moravankou zapečené brambory s vepřovým masem

Zapomněl/a jsem heslo