Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené brambory s vepřovým masem a moravankou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

12. 6. 2009 16:30

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie564 kJ / 135 kcal
Bílkoviny0,30 g
Tuky14,85 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Z masa jsem měla plátky krkovice,které jsem naklepala osolila a opepřila pak nakrájela na kostky,nezapomenout pokrájet feferonku,která je v moravance.Je to pikantní a velice dobré.Jen doufám že to tu není recept mám už asi 20let. Z moravanky se štáva vyleje!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Janinka

19. 7. 2014 01:02

To těsto je jako na palačinky. Do trouby na plech nalijeme olej, necháme rozpálit a pak nalijeme to těsto a hned do něho naházíme připravené ovoce, nejlépe borůvky a upečeme. Mňamka, zkuste to!!!:-):-):-)):-)):-))

jollka jollka

13. 6. 2009 13:08

Jiřičko zapni jestli máš horkovzduch a bude to krááásně křupavé,zprvu pod poklčkou a pak horkovzduch;-):yes: chutnalo??

Jiřička

13. 6. 2009 09:50

Toto jsem chtěla dát pod bublaninu. Omlouvám se.

Jiricka

13. 6. 2009 08:37

Kuchařinky, mám na Vás prosbu. Moje mamka dělávala bublaninu s třešněmi a byla z těsta, které vypadalo jako na lívance. Byla výborná, ale já se jí nikdy nezeptala jak se dělá a dnes už mi to neřekne. Prosím neznáte některá tento recept nebo podobný. Byl v tom určitě nějaký omastek. Navrchu byla posapaná krystalem a skořicí. Omlouvám se pokud sem tento dotaz nepatří, ale nevěděla jsem kam bych svůj dotaz napsala. Děkuji.

Jiricka

13. 6. 2009 08:26

Dobré ráno, všechno je v pekáčku, ale nevím zda to péct nejprve pod alobalem - poklicí a pak to nechat chvilku odkryté,aby to dostalo kurčičku. Řekne mi to někdo takhle po ránu? Děkuji .:-(

pipre pipre

12. 6. 2009 23:36

Zajímavý recept! Vypadá moc dobře. Už ukládám a vyzkouším.:yes:+

spagetka spagetka

12. 6. 2009 16:50

Jolko - hlavně nálev z Moravanky nevylévej do odpadu -je naprosto skvělý při nakládání hermelínu a hub!!!!:-p;-):yes:

mardosa mardosa

12. 6. 2009 16:50

To vypadá super,super :yes::yes::yes:.Určitě to vyzkouším.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: pečené brambory s masem veprove maso na moravance pecene brambory zapečené brambory s moravankou maso na moravance brambory pečené s masem v alobalu maso s moravankou francouzské brambory s moravankou vepřové na moravance brambory pečené s masem pečené maso s bramborem vepřová pečeně s bramborem pečené maso na moravance pečené maso s brambory maso pečené v alobalu pečené maso recepty pečené brambory recept kotlety s moravankou zapečené maso s moravankou recepty s moravankou

Suroviny: sádlo, brambory, kmín celý, moravanka, maso vepřové, cibule, hořčice, kečup sladký, sůl, pepř, máslo

TopRecepty.cz

Pečené brambory s vepřovým masem a moravankou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BgmW