Výbornou nádivku do masitého nebo moučného pokrmu zvládne každý nádivka
Slovo nádivka možná zní tak trochu jako z dob minulých, protože takové kuře s nádivkou bylo nejspíš doménou vaší babičky nebo prababičky. Vězte, že nádivka má své místo i v současné moderní gastronomii, a to nejen v retro receptech. Vhodnou náplň můžete vylepšovat podle svých chutí nebo možností a konzumovat se dá i samotná.
Nádivka do masitých jídel
Nádivkou se dá naplnit například celé kuře nebo jen kuřecí stehna. Pokud se obáváte, že nadívání nesvedete, řiďte se jednoduchým návodem.
Nádivka do moučných jídel
Nádivkou jdou naplnit třeba muffiny. Výborný je také slaný závin s nádivkou z kysaného zelí. Nádivky se vztahují i ke sladkým pokrmům, typické jsou koláče nebo plněné šátečky.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 9 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 12 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co je české, to je dobré! Díl II.: Jak na pravá povidla, tradiční koláče a typické škubánky?
9 nejzajímavějších způsobů, jak využít igelitové sáčky: Hodí se při obalování, zdobení i pro přípravu „sáčkové omelety“
Jak správně grilovat sýry: Hermelín potřebuje alobal, halloumi nebo oštiepok stačí jen potřít olejem a budou skvělé